Inaktiv platsannons

Anstalten Kumla söker personal till arbetsdriften, semestervikariat

Om tjänsten

Du ska tillsammans med övrig personal inom arbetsdrift/produktion introducera och handleda klienter som är placerade i våra verkstäder. I arbetsuppgifterna ingår viss skötsel av arbetsdriftens lokaler, maskiner och förråd. Även en del administrativt arbete kan bli aktuellt.

Vidare ska du medverka till att säkerheten på anstalten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelser rörande arbetet efterlevs. I säkerhet ingår bevakning och kontroller med mera.

Kvalifikationer

Vi vill att du har gymnasiekompetens, gärna med verkstadsmekanisk eller trämekanisk inriktning eller annan gymnasial/eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. En fördel är också om du har tidigare erfarenhet av arbetsledande funktioner inom verkstadsindustriellt arbete.

Du har god samarbetsförmåga, en positiv människosyn och en empatisk förmåga som visar sig genom att du kan arbeta i grupp och agera korrekt, förutsägbart och med gott omdöme enligt gällande regelverk och värdegrund. Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du förväntas, med ditt förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.

För anställning gäller goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt. Du har gärna kunskaper i flera språk.

Du ska ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 3-6 månader

Tillträde efter överenskommelse under våren 2019

Tidsbegränsat till: 2019-08-31

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kumla
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kumla | Medicin / Sjukvård | Sommarjobb