Inaktiv platsannons

Semestervikariat, personal till arbetsdriften, anstalten Mariefred

Om tjänsten

Anstalten Mariefred söker en produktionsledare och du ska tillsammans med övriga produktionsledare introducera och handleda klienter i arbetsdriften. Planering, kvalitetskontroll och skötsel av arbetsdriftens lokaler, maskiner, förråd ingår även i arbetsuppgifterna. Vidare ska du medverka till att säkerheten på anstalten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelser rörande arbetet efterlevs. I säkerhet ingår bevakning, kontroller och visitationer med mera.

Kvalifikationer

Du har kompetens motsvarande gymnasial/eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning på träteknisk eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig. En fördel är också att du tidigare har erfarenhet av arbetsledande funktion inom industriellt arbete.

Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du har lätt för att samarbeta i grupp, är flexibel, initiativrik och kan arbeta självständigt. Du har god pedagogisk förmåga och delar gärna med dig av dina kunskaper.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket såväl muntligt som skriftligt.

Du ska ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver.

IT-vana är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde 2019-06-10

Tidsbegränsat till: 2019-08-18

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mariefred
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej