Inaktiv platsannons

Medarbetare till Nordeas Kundservice i Uppsala i Stockholm

”Större delen av samtalen vi tar emot handlar... problemlösning vilket enligt mig är det absolut roligaste med arbetet.... hitta en lösning som i slutändan bidrar till en positiv kundupplevelse... nöjda kunder ger en riktig boost till...

Om tjänsten

”Större delen av samtalen vi tar emot handlar om problemlösning vilket enligt mig är det absolut roligaste med arbetet. Att hitta en lösning som i slutändan bidrar till en positiv kundupplevelse och nöjda kunder ger en riktig boost till att fortsätta leverera bra service.” 
– Nathalie, Kundservicemedarbetare 
 
Kom och arbeta med Nathalie och oss andra här på Kundservice i Uppsala! I huset är vi ett gäng på 300 kollegor som nu söker fler kollegor för tillsvidare- och timanställning. 
 
Om tjänsten
 
I tjänsten som Kundservicemedarbetare möter du våra kunder via telefon. Du är ofta kundens första kontakt och spelar därmed en viktig roll i att underlätta vardagen och skapa en bra upplevelse för kunden. Du ger förstklassig service, tips och råd kring bankens tjänster, produkter och kanaler, där du hittar de lösningar som varje enskild kund har mest nytta av. Du får kontinuerligt ta till dig nya arbetssätt, uppgifter samt lösningar och produkter, vilket innebär att du hela tiden utvecklas och håller dig uppdaterad på nyheter i banken. 
 
Vad ska du göra? 
 
  • Tillsammans med dina kollegor ansvara för att skapa tillgänglighet, tillit och kundnöjdhet 
  • Arbeta aktivt med att skapa goda kundrelationer med fokus på att lösa kundens ärende direkt 
  • På ett proaktivt sätt fokusera på att hitta servicemöjligheter i mötet med kunden 
Tjänsten är placerad i Uppsala. Du behöver ha möjlighet att arbeta olika typer av arbetspass, även kvällar och helger. Vi erbjuder alla våra nya kollegor utbildning – allt för att du ska få de bästa förutsättningarna att ge service i världsklass till våra kunder. 
 
Din profil
 
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att ge kunden den bästa servicen. Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete eller service i allmänhet sedan tidigare. Vi välkomnar ansökningar med varierad ålder och bakgrund. 
 
Vi ser att du: 
 
  • Har förmågan att sätta dig in i kundens situation, där du på ett skickligt sätt kopplar samman kundens behov med våra produkter och tjänster 
  • Har förmågan att etablera kontakt med både kunder och kollegor 
  • Arbetar aktivt med att hela tiden utvecklas där du motiveras av att dela kunskap med dina kollegor 
  • Tar till dig nya digitala lösningar som du använder i mötet med kunden 
  • Du har en gymnasieexamen och goda kunskaper i såväl engelska som svenska - både i tal och i skrift 
Låter det här som dig? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!  
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)