Inaktiv platsannons

Inköps- och utvecklingsansvarig med positiv energi i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Inköps- och utvecklingsansvarig med positiv energi

Vill du bidra till att skapa en framtid med trä som råvara för att producera hållbara produkter? Gillar du att skapa relationer och göra långsiktiga affärer och samtidigt ha möjlighet att utveckla affären och verksamheten?

Din nästa utmaning

Vi söker en ny kollega till vår ledningsgrupp, i SCA Wood Scandinavia, som bland annat kommer att ansvara för råvaruinköpen till våra tre produktionsanläggningar, dessa inköp görs både från SCAs egna sågverk och från externa sågverk. I tjänsten ingår även ett utvecklingsansvar för hela vår verksamhet.


Du kommer att arbeta med att:



  • Göra inköp av råvara till våra industrier

  • I samarbete med våra leverantörer arbeta med kvalitetsfrågor

  • I nära samarbete arbeta nära våra produktionsplanernare för att säkerställa att vi har rätt råvara i rätt tid.

  • Arbeta med utvecklingsfrågor inom hela företaget

  • Arbeta med Innovation och nya produkter

  • Ansvara för att följa upp utfallet av gjorda affärer

Vem är du?

Genom att arbeta hos oss skulle du tillföra positiv energi, stort engagemang och fokus på att uppnå resultat. Du skulle inspirera oss genom att utmana i olika frågor och ständigt lyfta fram förbättringar i vår verksamhet. Du har en egen stark drivkraft, men trivs också med att samarbeta och att arbeta i grupp. Du har lätt för att förstå praktiska sammanhang, är bekväm med att ta stort ansvar och är van att prioritera bland arbetsuppgifter.


För att passa i den här rollen tror vi att du har högskoleutbildning med inriktning mot trä eller skog. Du bör ha några års arbetslivserfarenhet, gärna inom sågverksindustrin eller motsvarande.

Vad erbjuder vi på SCA Wood dig?

SCA Wood är en av Europas ledande leverantörer av träbaserade produkter med en årlig produktion på 2,1 miljoner kubikmeter. Produktsortimentet kompletteras med service och distributionslösningar till kunder inom träindustri och byggvaruhandel. Vid vår verksamhet i Tunadal, Stugun och Bollsta vidareförädlar vi produkter till den Skandinaviska byggvaruhandeln.


Förutom ett intressant arbete med stora utvecklingsmöjligheter, erbjuder vi en arbetsplats där vi har högt i tak och vi är ett härligt gäng som arbetar tillsammans mot uppsatta mål. Hos oss arbetar vi efter mottot att vi gör varandra bra. SCAs kärnvärden respekt, högklassighet och ansvar är viktiga inslag i vår vardag. Tycker du att detta låter spännande så söker du självklart tjänsten hos oss!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)