Inaktiv platsannons

Erfaren IT Architect i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Erfaren IT architect

SCA söker en IT Architect till enheten IT Infrastructure Services. SCA har ett flertal större och mindre produktionsenheter som samtliga är beroende av god tillgänglighet av kvalificerat IT-stöd. Enheten för Infrastruktur skall säkerställa god kvalitet och tillgänglighet för plattformstjänster, kommunikation, säkerhet och drift.

Din nästa utmaning

IT Architect ansvarar för arkitekturen hos IT Infrastructure Services samt över standarder, riktlinjer och samarbetar med övriga intressenter inom ansvarsområdet. IT Architect ansvarar också för utveckling och genomförandet i arkitekturprocessen och infrastrukturen.


I rollen ingår att;


-Utveckla IT Arkitekturen för att möta affärskraven och samtidigt stödja vår IT Strategi.


-Arbeta tillsammans i vårt team av infrastruktur arkitekter.


-Delta i Service & Delivery arbete för att få insikt i nuläget.


-Samarbeta med övriga enheter inom IT för att kunna stödja och samordna IT.


-Tillse att framtagen arkitektur stödjer våra policys och rutiner.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig. Utöver detta vill vi att du ska ha god erfarenhet från IT-området.För att trivas i rollen bör du ha både erfarenhet av och vilja att jobba både operativt och med arkitektur. Det kommer finnas stora möjligheter att påverka då SCA nyligen konsoliderade sin infrastruktur till en avdelning.


Kunskap om molnplattformar så som Azure och AWS är meriterande. Du hanterar engelska språket både i tal och skrift.

Vi värdesätter också god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCA:s kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid rekryteringen.


Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor på IT Infrastruktur. Du kommer också samarbeta med övriga delar av SCA i olika projekt eller nätverk. Din utvecklingsplan kommer vara en blandning av företagets behov och dina personliga ambitioner, där din attityd, ditt driv och prestation är avgörande. Du vill göra skillnad.

Vi erbjuder dig ett ersättnings- och förmånsprogram som är konkurrenskraftigt på den lokala marknaden, relaterat till dina individuella prestationer.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)