Inaktiv platsannons

Erfaren IT expert i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Erfaren IT expert

Man brukar säga att man inte ser skogen för alla träden …


Kan du hjälpa oss se nya möjligheter och lösningar bakom allt data? Vi söker en erfaren IT expert till SCA Ortviken/Östrand. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Industrin är i förändring och med ny teknik ges allt större möjligheter till digitalisering av verksamhetsprocesser. I den här rollen kommer du att få jobba bl. a. med IT-system som supporterar gränssnittet mot produktion på våra bruk Ortviken och Östrand. Det handlar om allt ifrån att skapa förutsättningar till fortsatt digitalisering av bruken som att upprätthålla nuvarande lösningar.


Du kommer att jobba med att översätta verksamhetsbehov med arkitektur, design och lösningar. Du kommer även att styra utvecklingen, förvaltning och drift för området. I arbetet ingår alltså att vid behov leda och samverka med intern eller extern IT personal. Eftersom området är integrerat med andra digitala processer, kommer du även att jobba tillsammans med andra kring integrationer och end-to-end lösningar.


Placeringsort för denna tjänst är Ortviken Pappersbruk och Östrand massafabrik.

Vem är du?

Du har flerårig erfarenhet av IT-arbete, i roller med övergripande ansvar som exempelvis IT-arkitekt, IT solution expert/manager eller motsvarande. Du har erfarenhet att leda IT-projekt, att hantera förvaltningsobjekt och jobba med ständiga förbättringar. Meriterande är om du har erfarenhet av att beställa tjänster och styra leverantörer. Det är en fördel om du har erfarenhet inom industrin.


Du har en IT-relaterad akademisk utbildning och håller din tekniska och funktionella kompentens ständigt uppdaterad.


Du föredrar att samarbeta men kan även driva eget arbete, gillar problemhantering och ser lösningar i ett större perspektiv. Du är naturligt strukturerad, engagerad och ansvarstagande.


Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; respekt, högklassighet och ansvar.


Du har lätt för att kommunicera på såväl engelska som svenska, både i tal och i skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Här erbjuder vi utmanande och varierande arbetsuppgifter i en organisation i förändring. Tillsammans med dina engagerade kollegor kommer ni utmanas att föreslå nya tekniska lösningar som stödjer och utvecklar verksamheten med IT som verktyg.


Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)