Inaktiv platsannons

Sales Manager till södra Sverige med fokus på e-handel & digitala kundupplevelser i Malmö

Om tjänsten

Delar du vår uppfattning om modern försäljning? 

För oss handlar det om att kunna möta och föra en dialog med en alltmer påläst och kunnig kund. Relationsskapande blir därför allt viktigare och verklig expertis är nödvändig för att vinna kundernas förtroende. Att vara en skicklig och framgångsrik försäljare handlar för oss om att kunna guida till rätt lösning genom att utmana behov och skapa nya insikter.

Förväntad kompetens 

Du behöver ha viss erfarenhet av e-handel eller av att digitalisera sälj- och marknadsprocesser. Vi vill också att du har:

  • Minst 5 års erfarenhet av B2B-försäljning 
  • Minst 4 års erfarenhet av att sälja mjukvarulösningar
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Om du dessutom har kunskap om inbound marketing, solution selling, insight selling eller sales development värderar vi det högt.

Detta är en senior roll men i slutändan kommer glöd, personlighet, engagemang och viljan att lära vara avgörande för vårt val.  

Arbetsbeskrivning

Som Sales Manager kommer du att bli expert på våra tjänster och tillsammans med våra seniora konsulter inom pre-sale guidar du kunden till en lösning som förbättrar dennes affär genom e-handel och digitalisering. Du bygger de rätta relationerna och kontakterna med ett långsiktigt tänk och lyckas med ditt sälj genom det förtroende du skapar.

Vi bedriver säljarbete i en modern säljprocess där vi ständigt utvecklar oss själva, vårt arbetssätt och testar nya metoder. Vi arbetar strukturerat med såväl inbound som outbound tekniker för att generera nya kontakter och leads. Vi erbjuder en lärande miljö där vi uppmuntrar och ger utrymme till att vidareutveckla vår säljprocess och testa nya säljtekniker.

Vi är en oberoende leverantör av tjänster & lösningar baserat på flera olika plattformar. Du kommer att sälja såväl helhetslösningar för att digialisera en hel kundresa till enskilda implementationer av e-handelslösningar, PIM-system, lojalitets- & inboundverktyg eller content management-plattformar. Detta innebär att din portfölj är bred, innovativ och flexibel som ger dig möjlighet att guida kunden på riktigt.

Du kommer ansvara för att i samarbete med övriga säljare öka nyförsäljningen i Sverige, med fokus på södra Sverige. I samråd med regioncheferna i Malmö, Göteborg och Jönköping kommer du att möjliggöra tillväxt genom ökad försäljning av Commerce-tjänster och lägga grunden för långsiktiga kundrelationer.

I rollen som Sales Manager förväntas du agera självständigt och ta nya intiativ. Med fokus på leads och nyförsäljning av våra tjänster kommer du kunna bedriva framgångsrikt säljarbete från prospektering till affär. 

Din roll hör till affärsområdet . Du kommer att ha ett nära samarbete med resten av säljteamet & regionchefer för att bedriva säljarbete i en modern säljprocess. Du kommer ingå i ett team bestående av andra Sales Managers, Marketing Manager, digitala strateger där merparten är baserade i Stockholm, lokala pre-sale resurser samt en Sales Director som är er chef. Han heter Oscar Tryvall, spana in honom ! 

Vi ser det som en förutsättning att du bor (eller vill bo) nära södra Sverige och har möjlighet att resa i ditt arbete för att träffa kunder i din region. Vi har kontor i Malmö, Göteborg och Jönköping.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej