Inaktiv platsannons

Handläggare lås och passer i Uppsala

Om tjänsten

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Vår verksamhet
Till den nybildade gruppen Lås och passersystem har vi dels hämtat personal från vår administrativa avdelning, dels från vår driftenhet.
Nu behöver vi dig som vill bli en av våra fyra handläggare.

Våra handläggare är viktiga personer, det är vi som ser till att Region Uppsalas alla medarbetare kan komma in på sina arbetsplatser varje dag.

• Vi administrerar beställningar av passerkort/e-tjänstekort och nycklar.
• Vi har många kontakter per e-post, telefon och över disk med både medarbetare, chefer och Region Uppsalas många kontaktpersoner för behörighetsfrågor.
• Vi arbetar med administration och registervård i flera olika systemstöd.
• Vi håller ordning på att rätt person har rätt behörigheter.
• Vi ser till att byggnadsarbetare och andra externa personer kan besöka rätt byggnader och lokaler.
• Vid säkerhetslarm är det vi som ser till att rätt dörrar är låsta och rätt dörrar är öppna.
• Vid stölder eller vid hot och våld assisterar vi polisen genom att ta fram passerloggar.
• Fakturahantering.

Vi har också många kontakter med andra yrkesgrupper inom Region Uppsala, självklart med teknikerna i den egna arbetsgruppen men också med Akademiska sjukhusets fastigehtsgrupp, förvaltningsgruppen för E-tjänstekort, förvaltningarnas säkerhetsavdelningar m fl.

Din bakgrund och kompetens
Vi vänder oss till dig som trivs i en roll där du blir ansiktet utåt, med hög servicenivå och stundtals högt tryck då vi har service både via e-post/telefon och vid vår kundservicedisk. Du är noggrann, strukturerad och har erfarenhet av att arbeta med administration och service. Du är en mycket van datoranvändare och sätter dig snabbt in i olika typer av systemstöd. Din talade och skrivna svenska är mycket god och din talade engelska god.

Du har flera års erfarenhet av administrativt arbete och kundservice. Vi tror att du antingen arbetat med renodlad administration eller handläggning, eller i en verksamhet där du möter kunder över disk och där administration också ingår.
Har du tidigare arbetat administrativt med säkerhet, passersystem, skal-skydd eller liknande är det en merit.

Körkort för personbil är ett krav.

Vi har också många kontakter med andra yrkesgrupper inom Region Uppsala, självklart med teknikerna i den egna arbetsgruppen men också med Akademiska sjukhusets fastigehtsgrupp, förvaltningsgruppen för E-tjänstekort, förvaltningarnas säkerhetsavdelningar m fl.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se.
Ev frågor besvaras av rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami, 018-470 71 10.

Vill du jobba med oss?
Vi erbjuder dig ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Du kan läsa mer om våra förmåner på Region Uppsalas hemsida.


Varmt välkommen med din ansökan, senast den 5 mars 2019.
Vi kommer dock att bearbeta inkomna ansökningar löpande och därför bör du skicka din ansökan snarats. Vi vill att din ansökan innehåller bifogat CV eller länk till CV online.
Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras in.

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej