Inaktiv platsannons

Degerfors Long Products söker en Commercial Manager!

Om tjänsten



Är du en driven Commercial Manager med erfarenhet från tillverkande industri? Lockas du av att såväl få utveckla den befintliga verksamheten som av att hitta nya affärsmöjligheter? Föredrar du den lilla organisationens effektiva beslutsvägar och den stora organisationens trygghet? Då kanske det är dig vi letar efter.

Degerfors Long Products söker nu, med hjälp av AxÖ Consulting, en Commercial Manager. Vi letar efter dig som med stort engagemang kan leda förbättringsarbetet mot företagets vision: Att bli den bästa värdeskaparen inom rostfritt stål år 2020 genom kundfokus och effektivitet

Om företaget

Degerfors Long Products tillverkar och säljer rostfritt stål i form av stång och valsad billets över hela världen. Outokumpus styrkor är att leverera produkter med god kvalitet och lång livslängd samt en hög servicenivå. 

Tjänsten huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Commercial Manager ingår du i den lokala ledningsgruppen och du ansvarar du för försäljningen på den globala marknaden och i dina arbetsuppgifter ingår att vidareutveckla och expandera försäljningsverksamheten. Du säkerställer en proaktiv bearbetning av kunderna samt leder och coachar ditt team i deras insatser för att säkerställa kvalitet, leveransprecision, måluppfyllelse och kundnöjdhet. I rollen kommer du bland annat ansvara för att:

  • Ansvar för att äga och utveckla försäljningsprocessen med fokus på att optimera måluppfyllelsen
  • Utveckla försäljningsprocessen för vår stångaffär, hela vägen från lagerhållning till leverans
  • Utforska möjligheter att ytterligare expandera försäljningen inom Amerikas och APAC. Identifiera och följa upp försäljningsmål för dessa växande marknader.
  • Utveckla och stödja kunder, såväl internt som externt.

Kvalifikationer

Du som blir vår nya Commercial Manager har dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt arbete med försäljning på en global marknad. Du drivs av att aktivt bygga långvariga kundrelationer och av att utveckla affärer. Du har en god förmåga att leda och entusiasmera medarbetare så att de presterar på en hög nivå.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför dig som är prestigelös och lyhörd i kontakten med kunder. För att lyckas i rollen krävs det att du har stark egen drivkraft, är omvärldsbevakande, kreativ och nytänkande, men också strukturerad och bra på att planera. Vi ser att du har goda tekniska kunskaper, och relevant akademisk utbildning inom finans/marknad, material eller liknande.

Hoppas vi har fått dig intresserad av att söka tjänsten?

Om vi inte redan har fått din ansökan, skicka in den senast den 13 mars. 
Frågor om rollen och rekryteringsprocessen ställs till rekryteringskonsult Linda Axäng linda.axang@axoconsulting.se

Varmt välkommen med din ansökan, alla handlingar behandlas konfidentiellt.

Om Örebroregionen

Det går bra för Örebroregionen. Företagen går bra och arbetsmarknaden är stark. De senaste åren har antalet bolag ökat med hela 25 procent. Det här är något som resten av landet har märkt av. Visste du att nästan 8 000 personer flyttade till oss från andra delar av landet 2014?

Vi har mer än 13 000 företag inom många olika branscher som det går bra för just nu – it-, teknik & industri, vård & omsorg, bygg, bank & finans och utbildning & forskning.

Läs mer på: 

 

AxÖ Consulting AB har mer än 70 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se. Varmt välkommen med din ansökan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Degerfors
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2019/35
Publicerat 2019-02-13
Sista ansökningsdag 2019-03-13

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Degerfors
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej