Inaktiv platsannons

Kommersiell chef IME i Skellefteå

Vill du arbeta i branschens mest utmanande och spännande projekt? Skanska IME söker en Kommersiell... Vill du vara med och bygga, ett enormt datacenter, världens st...

Om tjänsten


Vill du arbeta i branschens mest utmanande och spännande projekt? Skanska IME söker en Kommersiell chef

Vill du vara med och bygga, ett enormt datacenter, världens största testlabb för kabel, en ny rökgasrening, en kartongfabrik eller varför inte Europas största batterifabrik?

Vi på Skanska IME genomför branschens mest spännande byggprojekt och nu söker vi en kommersiell chef som vill vara med och bygga Northvolts batterifabrik i Skellefteå. Batterifabriken kommer att tillverka litiumbatterier för användning i elbilar och för lagring av energi från våra elleverantörer. Ett framtidsprojekt som bidrar till ett fossilfritt samhälle och en bättre miljö.

Skanska IME, Industri, Miljö, Energi, utför byggprojekt hos Industrikunder – främst i norra Sverige, från Norduppland och norrut.

Som kommersiell chef är du nyckelpersonen kring hanteringen av ekonomiska frågor gentemot beställare, leverantörer och underentreprenörer. Du leder en grupp om 5 - 8 personer som arbetar med kalkyl, inköp och ekonomiredovisning. Du ska också i samverkan med kund och övriga samverkanspartners bidra till att projektet når de gemensamt uppsatta mål.

Du ansvarar också för:

• Att planera, leda och styra det kommersiella arbetet som innefattar ekonomistyrning, kalkylering och inköp.
• Att styra mot uppsatta lönsamhetsmål och övriga mål
• Kontraktsfrågor
• Budget, månadsavstämning och kvartalsprognoser.

Tjänsten är placerad på projektet i Skellefteå


Ledarskap, affär, kund och engagemang är dina ledord!

Du har flerårig erfarenhet av framgångsrika entreprenadprojekt och du brinner för att skapa relationer.

Du har också:
• Minst 5 års erfarenhet inom projekt- eller produktionsledning av entreprenaduppdrag
• Entreprenadjuridik
• Utmärkt kommunikationsförmåga i tal såväl som i skrift
• Bra språkkunskaper i svenska och engelska

Som person är du nytänkande, har en hög social förmåga och ett väl utvecklat affärssinne. Du är självgående, tar stort ansvar och har ett tydligt fokus på resultat. Vi ser att du är en person med hög integritet som trivs med att arbeta utifrån Skanskas värderingar kring säkerhet och affärsetik. Struktur, ordning och reda är naturligt för dig.

Ansök redan idag


Vi genomför löpande urval i denna rekrytering. Ansök senast 2019-03-03 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nicklas Hagervall 010-449 33 44 eller Katarina Berg, HR-Specialist 010-448 90 07.


Välkommen till Skanska!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!


Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skellefteå | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)