Inaktiv platsannons

Produktionsingenjör Väg och anläggning i Stockholm

Om tjänsten



Vi startar stora och spännande projekt i Stockholm under våren och söker därför nyutexaminerade ingenjörer till region Väg och Anläggning Stockholm med start under sommaren/hösten 2019

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.


Vill du växa och utvecklas tillsammans med oss?

Vi kan erbjuda dig de bästa förutsättningarna för att kunna växa in i väg- och anläggningsbranschen hos oss.

Du kommer arbeta i rollen som produktionsingenjör, sida vid sida med våra yrkesarbetare, arbetsledare, projektingenjörer och produktionschefer. Samtidigt ingår du i ett nätverk med andra nyutexaminerade ingenjörer inom vår produktion som del av vårt produktionsingenjörsprogram. Tillsammans får du utbildning och grundläggande kunskaper inom kalkyl/anbud, planering, ekonomistyrning, inköp, produktionsstyrning och entreprenadjuridik.

Som produktionsingenjör kommer du:
• Delta i spännande väg- och anläggningsprojekt i Stockholm.
• Lära dig byggprocessen från ax till limpa.
• Utbildas inom ledarskap och Skanskas ledningssystem
• Omsätta dina teoretiska kunskaper i praktisk tillämpning
• Delta i att planera, leda och fördela det dagliga arbetet

Under en vanlig arbetsdag kommer du ha många och täta kontakter med våra kunder, underentreprenörer och leverantörer så det är viktigt att du tycker det är roligt att träffa olika människor och bygga nätverk.

Du kommer att få en fadder från vår verksamhet som introducerar dig och blir ett stöd i din utveckling. På sikt ser vi att du kommer växa och ta en större roll inom arbetsledning och/eller planering. Det vill säga att vi vill ge dig en bra bas för att kunna bli en bra framtida chef eller specialist inom produktion.

Du är lösningsinriktad och engagerad i ditt arbete

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller civilingenjör inom samhällsbyggnad, anläggning eller infrastruktur. Branscherfarenhet ser vi som meriterande men inte ett måste. Vi är ett värderingsstyrt företag som vill ligga i framkant och utveckla branschen och världen vi lever i till det bättre. Vi ser därför att du vill vara med på denna förändringsresa och att du har landat i vilka värderingar som är viktiga för dig och hur just du vill vara med och påverka samhället till det bättre.

Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi i övrigt från att du som person är strukturerad och älskar att hitta lösningar på komplexa problem. Du är därutöver självgående och tar ansvar för din egen utveckling.

Ansök idag

eller senast 2019-03-21 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Intervjuer kommer ske löpande. Vid frågor, kontakta Anna Linder, regionchef 070-748 85 47 eller Fredrik Rönning, HR-partner 072-235 48 61.

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

Vi ser fram emot din ansökan!


Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)