Inaktiv platsannons

Vaktmästare i Oskarshamn

Äspölaboratoriet söker en vaktm... Vid SKB:s underjordiska berglaboratorium på Äspö, 30 kilometer norr om Oskarshamn, sker en stor del av forskningen kring slutförvaring av använt kärnbränsle. Här testar vi olika tekniska l...

Om tjänsten

Äspölaboratoriet söker en vaktmästare

Vid SKB:s underjordiska berglaboratorium på Äspö, 30 kilometer norr om Oskarshamn, sker en stor del av forskningen kring slutförvaring av använt kärnbränsle. Här testar vi olika tekniska lösningar i full skala och i verklig miljö. Nu söker Äspölaboratoriet en vaktmästare. Arbetet sträcker sig från vecka 25 till och med vecka 34, med reservation för mindre förändringar.
 
Vi erbjuder dig:
Sommarjobb på SKB är en möjlighet för dig att dels få en bild av hur det är att arbeta inom ett företag med driftsatta anläggningar och som till stor del arbetar med bland annat forskning och utvecklingsarbeten och dels få en inblick i hur driften av en ovan- och underjordsanläggning fungerar samtidigt som det bidrar till att ge dig värdefull arbetslivserfarenhet.
 
Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta som vaktmästare och ha hand om enklare vaktmästeriuppgifter såsom fastighetsunderhåll, gräsklippning, ogräsrensning och enklare mekaniskt underhåll.
 
Vi söker dig som:
Studerar på gymnasial eller eftergymnasial nivå, är minst 18 år och innehar B-körkort. Du ska ha viss vana av trädgårdsmaskiner och du ska kunna arbeta under hela perioden som tjänsten sträcker sig. Eftersom arbetsplatsen inte går att ta sig till via allmänna kommunikationer lägger det krav på dig att ha tillgång till egen bil eller på annat sätt kunna ta dig till och från arbetet på egen hand.

Det är meriterande om du kan framföra fordon med släp.

Som person är du självgående och ansvarstagande, detta både för att du både ska trivas med arbetsuppgifterna, men även för att du ska passa i rollen som vaktmästare.

Ansökan:
Skicka in CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast den 4 mars 2019.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Oskarshamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Oskarshamn | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)