Inaktiv platsannons

Dokumentalist i Oskarshamn

Om tjänsten

Vill du arbeta som dokumentalist på SKB i sommar?
 
Vi söker nu en dokumentalist av teknisk anläggningsdokumentation med placering utanför Oskarshamn. Målet med verksamheten är att hantera och förvalta teknisk dokumentation/information för befintliga och kommande anläggningar samt att utveckla arbetssätt för detta verksamhetsansvar. Vill du vara med på resan den här sommaren? Arbetet kommer att pågå någon gång mellan vecka 27-33.
 
Vi erbjuder dig:
Sommarjobb på SKB är en möjlighet för dig att få en inblick i arbetslivet, ta del av vad teknisk dokumentation består av och hur den kan kopplas ihop med praktiskt arbete i anläggningen. Du kommer få lära dig hur teknisk dokumentation struktureras och hanteras.
 
Arbetsuppgifter:
Assistera dokumentationstekniker i arbetet med att hålla god ordning på anläggningsdokumentation. Det innebär administrativt arbete såsom att skanna och kopiera dokument och lägga in i dokumenthanteringssystemet.
 
Vi söker dig som:
Studerar på gymnasiet alternativt ska påbörja gymnasiet. Goda kunskaper i Office-paketet samt god datorvana är ett krav. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift samt visar på ett intresse av teknisk dokumentation.
 
Det är meriterande om du sedan tidigare har en vana av monotona arbetsuppgifter.
 
Som person är du noggrann! Du är även tålmodig och förstår vikten av god struktur och ordning. Att ta instruktioner är lätt för dig!
 
För att ta sig till arbetsplatsen krävs bil då det inte finns någon allmän kommunikation tillgänglig. Det betyder att du antingen behöver ha körkort och tillgång till egen bil, eller att du på annat vis har möjlighet att ta dig till och från arbetsplatsen på egen hand.
 
Ansökan:
Skicka in CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast den 4 mars 2019.

För information kring tjänsten kontakta rekryterande chef Josefin Svensson via josefin.svensson@skb.se. För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Ellen Schagerström via sommarjobb@vattenfall.com.
 
Vi ser fram emot din ansökan.
 
Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Om SKB:
Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, har uppdraget att ta hand om det radioaktiva avfallet från Sveriges kärnkraftverk och skydda människor och miljön, nu och i framtiden. Våra ägare är de svenska kärnkraftsföretagen. Arbetet står under ständig granskning av myndigheter och experter. I vårt system ingår bland annat slutförvaring av radioaktivt driftavfall samt mellanlagring av det använda bränslet. För att uppnå säkerhet på lång sikt behöver systemet kompletteras med ett slutförvar för använt kärnbränsle. Därför har SKB sökt tillstånd för att få bygga ett kärnbränsleförvar i Forsmark i Östhammars kommun. Detta blir ett av de största infrastrukturprojekten i Sverige.

SKB är ett företag med bred kompetens. Här finns tekniker, naturvetare, ekonomer, jurister, IT-specialister, kommunikatörer och samhällsvetare. I slutet av 2017 var vi cirka 500 anställda i Forsmark, Stockholm och Oskarshamn. Många av våra anställda arbetar med den dagliga driften av våra anläggningar. Läs mer på www.skb.se. 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Oskarshamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Oskarshamn | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)