Inaktiv platsannons

Medhjälpare på mekaniskt underhåll i Oskarshamn

Om tjänsten

Vill du arbeta med mekaniskt underhåll på SKB denna sommar?

Nu söker SKB en person som kan arbeta med mekaniskt underhåll med placering utanför Oskarshamn. Arbetet kommer att pågå ca 5 veckor under sommaren 2019. Ta chansen och sök nu.

Vi erbjuder dig:
Sommarjobb på SKB är en möjlighet för dig att dels få en bild av hur det är att arbeta inom ett företag med driftsatta anläggningar och som bland annat arbetar med forskning och utvecklingsarbete och dels få en inblick i hur driften på en kärnteknisk anläggning fungerar samtidigt som det bidrar till att ge dig värdefull och utvecklande arbetslivserfarenhet.

Arbetsuppgifter:
 I rollen kommer du att arbeta med både administrativa och praktiska arbetsuppgifter inom fackområdet mekanik. Exempel på arbetsuppgifter är förebyggande och avhjälpande underhåll på mekanisk utrustning såsom pumpar, ventiler, värmeväxlare mm.
 
Vi söker dig som:
Är minst 18 år och studerande, gärna inom områdena teknik, mekanik och underhåll. Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Det är för tjänsten ett krav på körkort samt att du har tillgång till egen bil för att ta dig till och från arbetsplatsen.
 
Meriterande om du har viss vana av att läsa teknisk dokumentation som till exempel byggnadslayouter och ritningar. Det ses även som meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete på kärnteknisk anläggning eller annan industri. 
 
Som person är du ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga.
 
Ansökan:
Skicka in CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast den 4 mars 2019.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Oskarshamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Oskarshamn | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)