Inaktiv platsannons

Medhjälpare på el&instrumentunderhåll på Clab utanför Oskarshamn

Om tjänsten

Vill du arbeta med el- & instrumentunderhåll på SKB denna sommar?

Nu söker SKB en person som kan arbeta med el- & instrumentunderhåll på Clab utanför Oskarshamn. Arbetet kommer att pågå ca 5 veckor under sommaren. Ta chansen och sök nu.

Vi erbjuder dig:
Sommarjobb på SKB är en möjlighet för dig att dels få en bild av hur det är att arbeta inom ett företag med driftsatta anläggningar och som bland annat arbetar med forskning och utvecklingsarbete och dels få en inblick i hur driften på en kärnteknisk anläggning fungerar samtidigt som det bidrar till att ge dig värdefull och utvecklande arbetslivserfarenhet.
 
Arbetsuppgifter:
I rollen kommer du arbeta med både administrativa och praktiska arbetsuppgifter inom fackområdet el och instrumentunderhåll. Du kommer hjälpa till vid förebyggande och avhjälpande underhåll inom el och instrumentunderhåll.

Vi söker dig som:
Studerar på gymnasie- eller universitetsnivå, inriktning el och automationsutbildning. Du ska ha fyllt 18 år samt ha körkort och tillgång till egen bil för att ta dig till och från arbetsplatsen. Krav på svenska i båda tal och skrift.

Du bör ha en god datorvana och det är meriterande om du innehar viss vana av att läsa teknisk dokumentation som till exempel byggnadslayouter och kretsschema. Vidare är det meriterande om du tidigare arbetat på en kärnteknisk anläggning eller annan industri. Även utbildning i ESA och hjärt/lungräddning ses som meriterande.

Som person visar du intresse och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du även kvalitémedveten!

Ansökan:
Skicka in CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast den 4 mars 2019.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Oskarshamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Oskarshamn | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)