Inaktiv platsannons

Drifttekniker i Jordbro

 Drifttekniker till Vattenfall Värme i... Vill du bli en del av resan mot ett fossilfritt samhälle tillsammans med oss? Vi på Vattenfall har som mål att vi och våra kunder skall kunna verka och leva utan fossila bränslen...

Om tjänsten

 Drifttekniker till Vattenfall Värme i Jordbro


Vill du bli en del av resan mot ett fossilfritt samhälle tillsammans med oss? Vi på Vattenfall har som mål att vi och våra kunder skall kunna verka och leva utan fossila bränslen inom en generation. Nu söker vi en person för skiftgående tjänst som Drifttekniker till vår verksamhet i Jordbro (Haninge).
 
Dina arbetsuppgifter som Drifttekniker
Som skiftgående Drifttekniker kommer du att ingå i ett av våra skiftlag. Tjänsten innebär både dag, natt och helgarbete. Tillsammans med dina kollegor ser du till våra produktionsanläggningar körs och övervakas på ett säkert, effektivt och miljömässigt sätt. Utöver drift och övervakning ingår att utföra egenkontroll och fortlöpande tillsyn enligt fastlagda planer.

Som Drifttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
• Drift och övervakning inklusive rondering
• Avställning/återställning av anläggning
• Processoptimering och anläggningseffektivitet
• Operatörsunderhåll, egenkontroll och fortlöpande tillsyn

 

Som Drifttekniker behöver du följande kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området, exempelvis KY/YH-utbildning eller högskoleingenjör med erfarenhet från värme- och kraftproducerande industri. Erfarenhet från att köra likvärda anläggningar är meriterande.

Som person drivs du av ett resultat- och målinriktat arbetssätt och har styrkan att hantera krävande situationer och tar ditt fulla ansvar. För rollen är det viktigt att du är kommunikativ och värdesätter samarbete tillsammans med ett högt säkerhetstänk. Ditt arbetssätt är strukturerat, din kommunikation är tydlig och med en förmåga att lösa problem. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Körkort B erfordras.

Placeringsort: Jordbro (Haninge)

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jordbro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jordbro | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)