Inaktiv platsannons

Chef för gruppen Projekt Lokalnät Syd / Project Execution South LN - Vattenfall Eldistribution AB i Trollhättan

Om tjänsten

 

Släpp loss dina superkrafter – för en fossilfri framtid. Vi har en gemensam vilja att påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät. Vi behöver dig för att nå dit.
 
Nu har du som är en ledare, möjlighet att med din kompetens och erfarenhet, driva Vattenfall Eldistributions resa framåt. Som chef för gruppen Projekt Lokalnät Syd kommer du leda, inspirera och engagera medarbetare inom ditt uppdragsansvar samt att säkerställa att uppsatta mål nås. I ditt uppdrag kommer du och dina kollegor att skapa förutsättningar för vår framgång genom att arbeta mot gemensamma bolagsmål.
 
Dina arbetsuppgifter
Som Chef för gruppen Projekt Lokalnät Syd kommer du att leda en grupp bestående av 15 projektledare, verksamma inom Lokalnät, placerade i Trollhättan. De projekt som gruppen ansvarar för adresserar huvudsakligen i Syd. Du förväntas etablera ett tätt samarbete med övriga gruppchefer samt din egen chef som ansvarar för hela avdelningen Nätprojekt. Ditt främsta ansvar omfattar följande:
• Leda och coacha en grupp som ansvarar för att planera, leda, upphandla (alt. avropa från ramavtal), genomföra, kvalitetssäkra och följa upp anläggningsprojekt för lokalnät. Adresserar i huvudsak projekt i syd.
• Utveckla samarbetet med entreprenörer.
• Skapa starka relationer med både interna och externa parter, varför såväl förmåga som vilja att kommunicera, samarbeta, påverka och utveckla verksamheten är viktig.
• Utveckla arbetssätt & rutiner på nationell basis med övriga intressenter.
• Bidra i ledningsarbetet både av din grupp men i den ledningsgrupp du tillhör.
 
Vi söker dig som har
• Trovärdighet i ditt ledarskap och personlig mognad som baseras på en god affärsinsikt och tidigare ledarerfarenheter.
• Erfarenhet och förmåga att arbeta i större organisationer, vilket ställer krav på förmågan att arbeta processorienterat.
• God förmåga att skapa förtroende och samarbeta med andra för att nå resultat.
• God kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt vilket under din förmåga att föra dialog och skapa presentationer och rapporter både på svenska och engelska.
• Relevant akademisk utbildning och erfarenhet av att arbeta med affärsmässiga anläggningsprojekt, gärna från energibranschen.
 
Vi tror att du som person drivs av att utveckla både människor och arbetssätt. Du har en förmåga att inspirera och få dina medarbetare att växa och känna sig engagerade i förändringsarbetet tillsammans med övriga kollegor inom bolaget. Vidare förutsätter vi att du har en hög grad affärsmässighet i ditt yrkesutövande och kan omsätta dina kunskaper i entreprenadjuridik för att få till ett bra samarbete med våra entreprenörer.
 
Vi erbjuder dig
Som chef för gruppen Projekt Lokalnät Syd kommer du att ha en central roll i vår vision att bli Sveriges ledande Elnätsföretag, för ett klimatsmartare liv. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en företagskultur där vi strävar efter att vara öppna, aktiva och positiva med arbetsuppgifter som utvecklar och utmanar dig. Våra medarbetares och samarbetspartners hälsa och välbefinnande är viktig för oss. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. För oss är det viktigt att dina personliga värderingar stämmer överens med vår kultur som präglas av att göra varandra bättre, ligga steget före samt att hålla vad vi lovar.

 
Mångfald och inkludering i allt vi gör
Läs mer hur vi arbetar med mångfald och inkludering, eller se vår film,
 
Känns detta som ett spännande uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

 
Ö

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Trollhättan | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)