Inaktiv platsannons

Biljettkontrollanter Stockholm

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS levererar biljettkontrolltjänster för Storstockholms Lokaltrafik. Uppdraget innebär att genomföra biljettkontroller på bussar, pendeltåg, lokalbanor och i tunnelbanan. Då vår verksamhet växer söker vi nu nya medarbetare till vår biljettkontrollverksamhet. Vi söker medarbetare på heltid och extra vid behov.

Om rollen

Biljettkontrollantens huvudsakliga ansvar är att kontrollera biljetter för resenärerna. Alla resenärer ska bemötas professionellt och med respekt. Därför söker vi dig som har en god social förmåga, är tålmodig, serviceorienterad och har en god känsla för kvalitet. Du behöver vara förtroendeingivande och har förmåga att hantera konfliktsituationer utan att provoceras.

Biljettkontrollen bedriver verksamhet under årets alla dagar och arbetet innebär skiftgång, tidig morgon, dag, kväll samt helger.  Samtliga kontrollanter utgår ifrån vårt kontor i Marievik, Liljeholmen.

Kvalifikationer

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från ett serviceyrke där kunden står i fokus. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och gärna också i engelska. Ytterligare språkkunskaper och erfarenhet av att arbeta med teknisk utrustning är meriterande.

Vi erbjuder

Rollen som biljettkontrollant präglas av frihet i arbetet där du får möjlighet att ha mycket kontakt med människor och att arbeta i ett team. Du erbjuds en arbetsdag med stor omväxling, där du rör dig såväl ute som inne.

Som en stabil och trygg arbetsgivare erbjuder ISS goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen och du får möjlighet till att bidra till att nå vår vision om att bli världens främsta serviceorganisation.

I samband med din anställning erbjuds du relevant utbildning och certifiering. Medarbetare inom ISS erbjuds även friskvårdsbidrag, lön och pension enligt kollektivavtal, subventioner på massage och rabatter på träningsanläggningar.

Låter detta som något för dig?

Ansök idag, intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Rekryteringsprocessen inkluderar både tester och intervjuer. Särskild vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att söka tjänsten, klicka på knappen nedan.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta: jeanette.pettersson@se.issworld.com.

Har du frågor om testerna? Kontakta hr-service@se.issworld.com

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej