Inaktiv platsannons

Servicechef VVS för ISS Forsmark i Uppsala

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS söker servicechef med specialinriktning ventilation till uppdraget på Forsmarks kärnkraftverk

ISS Facility service har under de senaste åren haft ett stort fokus på att utveckla fastighetstjänsterna och har som vision att ha marknadens nöjdaste kunder. Detta får vi bland annat genom ett genuint fokus på kundbehov, en arbetsmetodik som bygger på förebyggande arbete, hög kompetens och en stor tonvikt på värdeskapande samarbeten med våra kunder. Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig nu när vi söker en servicechef till vårt team.

Rollen som servicechef

I Rollen som servicechef kommer du leda våra tekniker i deras dagliga arbete och utvekling. Du kommer leda små och stora projekt tillsammans med dina medarbetare och underentreprenörer. Du kommer ansvara för planerat underhåll, felavhjäpande underhåll samt säkerställa att vi upprätthåller angivna funktionskrav och att vi följer avtalat kontrakt. Resor förekommer i tjänsten.

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i din roll:

  • Organisera och leda teamet i det dagliga arbetet.
  • Genomföra arbetsplatsträffar med ditt team.
  • Ansvarar för utvecklingssamtal och utveckla ditt team i samråd med Driftchef.
  • Kontinuerlig och regelbunden kundkontakt med fokus på att tillfredsställa kundens förväntningar.
  • Ansvara för att de operativa frågorna och utveckla dessa i samråd med Driftchef.
  • Ansvara för att arbetet bedrivs i enlighet med avtalat kontrakt.
  • Ansvara för utveckling av uppdraget så att kontraktet vid varje tillfälle drivs så effektivt som möjligt.
  • Hitta och föreslå förbättringar av fastighetens utvändiga och invändiga byggnadsdelar och tekniska installationer.
  • Ansvara för att ta fram underlag för planerat underhåll, driva projekt så som installationer eller montage inom byggnad utvändigt, byggnad invändigt och fastighetens tekniska system.

 

Kompetensprofil

Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter. Vi ser gärna att du haft ledande roller inom fastighets-/driftteknik, byggledning eller motsvarande samt några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har Bas P/U, entreprenadjuridik och anläggningsskötar-utbildningar. Specialinriktning mot VVS, ventilation och styr- och reglerteknik är meriterande.

Du är en god administratör och du har goda datorkunskaper, vidare har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Personliga egenskaper

Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta mot målet nöjd kund i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer. Du har en naturlig ledaregenskap en god social förmåga och har en fallenhet för att leverera service i världsklass. Vidare är du en god ambassadör för ISS och delar våra värderingar: ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet.

Du har ett öga för både detaljer och helhet. Du är kommunikativ och trivs i ett nära samarbete med kund och medarbetare. Du är praktiskt lagd och har en förmåga att kunna arbeta förebyggande istället för händelsestyrt

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Gustav Nordgren på 0730841756 eller Gustav.Nordgren@se.issworld.com. Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej