Inaktiv platsannons

Utvecklare och förvaltare av teknikinformationslösningar i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Avdelning Technical Information består av ca 100 medarbetare fördelade på fem sektioner. Våra medarbetare jobbar med teknikinformation, utbildningsmaterial, projektledning och illustrationer till både Saabprodukter och andra leverantörers produkter. Vi tillhandahåller även teknisk support till Gripen-operatörerna, samt förvaltar våra produktionssystem och supportar användarna.

Sektionen Technical Information Support består idag av 18 personer som stöttar avdelningen med projektledning samt utveckling, uppdatering och förvaltning av systemlösningar för produktion av teknikinformation.

Din framtida utmaning

I rollen somsystemutvecklare och systemförvaltare av teknikinformationslösningar på vår sektion arbetar du med att:

  • ta fram mer effektiva informationslösningar
  • ta fram automatiserade och förbättrade metoder för att producera teknikinformation
  • förvalta de avancerade systemlösningar vi använder för att producera teknikinformation.

Du kommer att vara en del av en bred verksamhet med varierande arbetsuppgifter och du rapporterar till förvaltningsledaren.

Den du är idag

För att lyckas i den här rollen måste du:

  • vara självgående och resultatinriktad
  • vara bekväm med att arbeta i team som gemensamt formar lösningar
  • vara analytisk och ha ett öga för detaljer
  • ha ett mycket stort engagemang och vara intresserad av att ständig lära dig mer.

Du har erfarenhet av arbete med avancerade systemlösningar och är van vid kravställning, felsökning och problemlösning.

Vi ser gärna att du även har kunskaper och erfarenheter av teknikinformation och systemutveckling. Din utbildningsbakgrund är mindre viktig men vi ser gärna att du har en universitetsutbildning inom relevant område. Många av våra medarbetare är utbildade inom datavetenskap, systemvetenskap och kognitionsvetenskap. Kunskaper inom SQL-skript, XML, XSLT, XPath värdesätts.

Du måste även ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på engelska och på svenska. Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)