Inaktiv platsannons

9LV Combat Systems - Ett agilt produktutvecklingsteam söker en ny teammedlem i Järfälla

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Vi söker en erfaren mjukvaruutvecklare som vill komma och jobba med oss på affärsenhet Combat Systems & C4I solutions. Här får du chansen att vara med och vidareutveckla ett av världens främsta ledningssystem för fartyg (9LV). Vår produkt utgör hjärnan i fartyget och har till uppgift att sammanställa information från stora mängder sensorer och datalänkar och styra olika typer av utrustning. Allt för att ge operatören bästa möjlighet att fatta rätt beslut även i stressade situationer. Vi levererar till kunder både i Sverige och utomlands.

Din framtida utmaning

Grunden till vår framgång och vårt bidrag till Saab ligger i alla medarbetares engagemang och vår arbetskultur. I vårt produktutvecklingsflöde kommer ditt jobb vara att designa, implementera, dokumentera och testa mjukvara, inklusive testautomatisering. Du kommer att jobba med ny teknik och med avancerade system. Våra system utvecklas idag främst i Java, C++ och Ada i Linux miljö, men hur vi utvecklar dem imorgon vill vi arbeta fram tillsammans med dig.

Tjänsten inkluderar kommunikation i olika former, både internt och med kund, vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska i skrift och tal.

Den du är idag

Du kommer att ta plats i ett av våra agila produktutvecklingsteam som kommer att se till att du omges av kunniga, engagerade, ambitiösa och hjälpsamma kollegor. Det de vill se hos dig är att du har ett genuint intresse för programmering och kompetens inom följande områden:
- Java och webbutvecklig (JavaScript, HTML5 etc.) i Linux miljö
- Kunskaper inom GUI nära utveckling
- Datorarkitektur/operativsystem
- Erfarenhet av agil produktutveckling, du bidrar till teamets utveckling, har arbetat enligt Scrum
- Positiv inställning, det är viktigt för dig att komma framåt och hitta effektiva lösningar.
- Ansvarstagande, du tar ansvar för din egen kompetensutveckling, teamets åtagande.

Du är civilingenjör, högskoleingenjör eller systemvetare med inriktning mot programvaruteknik och har några års erfarenhet som mjukvaruutvecklare.
Känner du igen dig i det vi söker? Tveka inte, rekrytering sker löpande!

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järfälla
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järfälla | IT | Heltidsjobb (förstajobb)