Inaktiv platsannons

Kampanjförhandlare till Hemköp och Tempo i Stockholm

Om tjänsten

Hemköp är butikskedjan med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor på orten. Kampanjavdelningens uppgift är att skapa trafik till våra butiker genom attraktiva kampanjer med utgångspunkt i sortiments- och prisstrategin och förstärka bilden av att Hemköp är prisvärt. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Hemköp, där kunden alltid står i centrum?
Bli en av oss
Hemköp i Stockholm söker en Kampanjförhandlare/planerare till den centrala försäljningsavdelningen och dess kampanjteam. Vi är ett team om ca 10 personer och vårt kontor ligger centralt i nya Hagastaden.
Det här får du göra
Som Kampanjplanerare inom Hemköpskedjan är du ansvarig för att inom ramarna för teamets ansvar ta fram vilka artiklar som skall vara på kampanj, sätta pris samt genomföra förhandlingar med leverantörerna för dessa artiklar. Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete på en försäljningsavdelning med spännande utmaningar, högt tempo och en stor vilja av att skapa positiva resultat. Din personliga drivkraft i kombination med din förmåga att leverera starka resultat är viktiga egenskaper
Det här förväntar vi oss
Vi ser att du har god erfarenhet av en motsvarande tjänst inom dagligvaror, och det är meriterande om du verkat både inom detaljistledet och inom leverantörsledet. Du ska vidare vara van vid stora komplexa förhandlingar och ha dokumenterad erfarenhet inom detta område. Som person är du driven, analytisk, bra på att bygga relationer och ett genuint intresse för affärer och för konsumenter. Du är kreativ, initiativrik samt en god administratör. Vi söker dig som vågar tänka nytt och utmana.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb