Inaktiv platsannons

Verksamhetsutvecklare i Solna

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Vill du vara med och bidra till att förbättra Postnords processer och arbetssätt för att fortsätta vara den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar?

Bli en del av vårt team
Nordisk Kundservice har i uppdrag att skapa enhetliga processer och arbetssätt för ökad effektivitet, kundnöjdhet och automatisering i gränssnittet kund och kundservice. Uppdraget är att utveckla strategier, planera och kravställa utveckling samt genomföra och följa upp inom kundserviceområdet, i nära samarbete med andra delar av organisationen. Vi är idag ett team på tre personer och vill nu förstärka med ytterligare en person.

Din roll som verksamhetsutvecklare blir att analysera processer och identifiera områden för optimering och harmonisering. Du kommer även identifiera områden för ökad grad av automation och smarta tekniska lösningar i mötet med våra kunder och stärka våra medarbetare i kundmötet. Rollen kräver erfarenhet av liknande arbete inom kundservicekanaler samt att driva liksom delta i projekt och förmåga att koordinera olika initiativ över hela Norden. Placeringsort är Solna.

Du har vad som krävs
Vi söker dig med en högskoleutbildning med inriktning mot verksamhetsoptimering, analys eller ekonomi och några års arbetslivserfarenhet inom området. Du har en mycket god analytisk förmåga och teknisk förståelse samt tycker om att arbeta i gränslandet mellan verksamhet, kund och teknik. Som person är du tydlig, strukturerad och kommunikativ, drivs av utmaningar och komplexa leveranser. Du tar gärna initiativ samtidigt är du en mycket god lagspelare. Under uppstartsfasen av rollen krävs resor inom norden för att förstå verksamheterna och kartlägga processer. Du kommunicerar flytande i tal och skrift på ett nordiskt språk samt engelska och är van att använda program inom Microsoft Office.

Vi levererar
Vårt arbete utmanar och inspirerar, du får stort ansvar och möjlighet att utvecklas. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Deltidsjobb