Inaktiv platsannons

Avtalsansvarig i Jönköping

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

PostNord Sverige - Produktion, befinner sig i en mycket spännande förändringsresa och söker nu en Avtalsansvarig till Region Öst

Bli en del av vårt team
PostNords framgång är helt beroende av skickliga chefer och engagerade medarbetare. Vi söker nu en Avtalsansvarig som vill vara med och stödja regionen i vår regionala produktionsstab. Avtalsansvarig koordinerar, utvecklar och föreslår planer och åtgärder inom Regionen avseende ansvarsområdet Avtal och entreprenad. I uppdraget ingår också att göra analyser, följa upp och utvärdera effektiviteten inom området avtal och entreprenad i regionen. Du definierar också aktuella uppdrag för outsourcing och genomför prisförhandlingar samt medverkar vid kontraktsskrivning tillsammans med PostNords centrala representanter. Du kommer att ha många kontaktytor internt såväl som externt. Du har en mycket god förmåga att agera i relationer med andra samt har en mycket god samarbetsförmåga. Vi värderar din uthållighet och stabilitet högt.

Du har vad som krävs
Du har flerårig erfarenhet från liknande uppdrag inom PostNord eller från transport/åkeribranschen. Din personlighet är viktig och vi söker dig som har en god planeringsförmåga, affärsmässighet och är mål- och resultatorienterad. Du har en god förmåga att bygga relationer och nätverk. Du har en akademisk utbildning med inriktning mot logistik, marknad, ekonomi eller annan likvärdig kompetens samt behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

Vi levererar
PostNord har stort fokus på kundupplevelsen för både kunder och mottagare. PostNord arbetar för människors lika värde och människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej