Inaktiv platsannons

Incident- & Major Incident Manager i Solna

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Vi söker nu en ny Incident Manager tillika Major Incident Manager till vårt team inom Nordic Support. Det här jobbet är för dig som är bäst på att koordinera kritiska IT-incidenter och gillar en vardag med omväxlande uppgifter och ett högt tempo, stort personligt ansvar som är van att jobba med flera samarbetsparter samtidigt.

Bli en del av vårt team
Du ingår i team Nordic Support och vi är placerade idag i Köpenhamn och Solna, placering för denna tjänst är på någon av dessa orter eller i Helsingfors, Oslo/Åndalsnes. Vi fungerar som ett lag där alla spelare är lika viktiga för teamets samlade förmåga att hantera IT-incidenter.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har en bred erfarenhet av IT och Incident- & Major Incident Manager rollerna. För att passa för denna roll har du minst 3 års erfarenhet av monitorering och incidenthantering i en outsourcad support miljö. Du verkar idag i en internationell miljö och arbetar obehindrat på engelska, samt något av dem nordiska språken (DK/FI/NO/SE). Du innehar en ITIL certifiering 3.0 eller senare. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har starkt leveransfokus. Som person är du noggrann, pedagogisk, kommunikativ och har en utmärkt analytisk förmåga och en stark känsla för service. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för rollen. Resor inom Norden förekommer. Skift tjänstgöring liksom helgarbete förekommer.

Vi levererar
Vi arbetar i en dynamisk miljö med en varierad men ibland oförutsägbar vardag. I den här rollen finns det en hög grad av flexibilitet och frihet under ansvar. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Deltidsjobb