Inaktiv platsannons

Global produktberedare i Oskarshamn

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Global produktberedare

 

Vi söker en Global produktberedare till tekniskt center MPCP

 

Arbetsuppgifter

Som global beredare ingår du i ett team som ansvarar för att säkra introduktion av nya artiklar samt strukturella förändringar globalt. Man har rollen som länk mellan konstruktion och montering.

Ditt uppdrag består i att bereda konstruktionsändringar, och ta fram arbetsbeskrivningar (elementblad) utifrån konstruktionsunderlag, riskanalyser och provmonteringar. Uppdraget innebär även att göra tidsanalyser i programmet Avix, ta fram ergonomikartläggningar och supportera produktionen med problemlösningar. Uppdraget kan innebära resor då man i samarbete med projektkoordinatorn skall representera enheten vid konstruktionsgenomgångar, ibland på annan ort. Du kommer att arbeta tillsammans med konstruktionsavdelningen vid prototypframtagning och testning av dessa, både digitalt och fysiskt. Du kommer även genom digital simulering förbättra kvalitén på prototypframtagningen och reducera introduktionstiden nya produkter.

 

Kravprofil

Vi söker en högskoleingenjör med inriktning produktion eller konstruktion, som talar flytande svenska och engelska. Du har tidigare erfarenhet inom produktions- konstruktions- och/eller industriarbete samt jobbat med produktionstekniska frågor i mindre projekt. Du har god datorvana och tycker om jobba med problemlösning samt att ha många bollar i luften. Du är analytisk, strukturerad och kvalitetsmedveten.

 

Arbetstid 

Dagtid

 

För mer information

Kontakta gärna Henric Lindström, gruppchef MPCP, 65327

eller personalman Oskar Kardmo Drott, 64478

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Oskarshamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej