Inaktiv platsannons

Projektingenjör Infrastruktur i Stockholm

Om tjänsten



Distrikt Infrastruktur Stockholm ingår i en region inom Skanska med verksamhet i hela Sverige. Distriktet driver väg-, järnvägs- och broprojekt, framförallt med Trafikverket som kund. Projekten vi jobbar med syftar till att lösa Stockholms trafikutmaningar och skapa en trygg och trevlig innerstadsmiljö. Projekten är i regel stora med ordervärden 100-1000 mkr och betydelsefulla för vårt framtida samhälle.Nu behöver vi fylla på vårt distrikt i Stockholm med en projektingenjör med inriktning ekonomi.

Gillar du att befinna dig där det händer och möjlighet att påverka?

Fokus på projektekonomi är viktiga delar för att ett byggprojekt skall bli framgångsrikt. I detta arbete har våra projektingenjörer en viktig roll och jobbar med bevakning av kontraktsförutsättningar, prissättningar/kalkyler, projektprognoser och anbudsarbete.

Innan du blir placerad i något av våra pågående eller nyvunna projekt kommer vi att satsa på dig och ge de bästa förutsättningarna för att du skall få en bra start och lyckas i din roll. Inledningsvis får du en introduktion inom bl a:

- Vårt ledningssystem VSAA
- Projektstyrningsverktyget SPIK som är vårt verktyg som används i alla skeden av våra entreprenadprojekt.
- Ekonomistyrning i projekt

Du är en målinriktad och självständig projektmänniska 

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av branschen, helst inom produktion eller liknande projektingenjörs uppgifter. Du är en engagerad, självgående och prestigelös person som kan se både detaljer och helhet.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven, analytisk och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig. Du har förmåga att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp.

Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för samverkan, vilket är viktigt för att lyckas samtidigt som du är ansvarstagande och målinriktad.

Låter detta som en utmaning som passar dig? Ansök idag!

Sista ansökningsdagen är den 19 mars 2019. Du anmäler ditt intresse för tjänsten genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Mats Alexandersson, distriktschef på 010-448 16 83.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!



Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)