Inaktiv platsannons

Projektinköpare Hus Stockholm Nord

Om tjänsten



Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.


Projektinköpare till Hus Stockholm!

Vi söker nu efter en projektinköpare till Hus Stockholm Nord. Som projektinköpare inom vår husverksamhet arbetar du nära produktionen, ute i våra projekt och ansvarar för inköpsprocessens alla skeden. Du är involverad redan från projektstart och tar tillsammans med distriktsinköpsledaren och projektchefen fram projektets inköpsstrategi. Projektens geografi är främst i Stockholms kommun.

Rollen innebär att du:
  • Ansvarar för att upprätta inköpsplanering
  • Ansvarar för inköp av konsult, material och underentreprenader
  • Utför leverantörsbedömningar och offertgranskning
  • Genomför förhandlingar
  • Tar fram kostnadsberedningar
  • Upprättar inköpsplaner
  • Följer upp och utvärderar genomförda inköp och kvalitetssäkrar leveransen

Som projektinköpare får du ett stort nätverk, både internt - där du har vår centrala inköpsfunktion till hjälp och vår produktionspersonal samt även externt - med leverantörer och underentreprenörer.

Profil

Du har en eftergymnasial utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande med erfarenhet av inköpsarbete i byggbranschen. Du förstår byggprocessen och har arbetat med projektinköp tidigare. Vi ser att du har goda kunskaper inom AMA AF, juridiskt kunnande inom de allmänna bestämmelserna (AB) för byggsektorn samt upprättande av entreprenadkontrakt och avtal. Vidare har du goda kunskaper i MS Office och behärskar svenska samt engelska muntligt som skriftligt.

Det är viktigt att du tycker om att skapa relationer och samarbeta med olika typer av människor på olika nivåer och funktioner. Det är viktigt att du har förmåga att hantera flera olika projekt samtidigt och är självgående. Du kommer känna tillhörighet och knyta mycket kontakter med medarbetare i våra projekt. Du har även förmåga att arbeta strukturerat och noggrant för att säkerställa att uppsatta projektmål och deadlines möts.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken senast den 13 Mars. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Distriktsinköpsledare Zeljko Milesic 010- 449 13 25.

Välkommen till Skanska!


Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!



Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)