Inaktiv platsannons

Administratör till nystartat centrum i Uppsala

Om tjänsten

Sortera på publicering: 2019-02-20

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Centre for Integrated Research on Culture and Society (Circus) har inrättats inom Vetenskapsområdet för humaniora och samhällsvetenskap vid Uppsala universitet för att utveckla och stödja vetenskapliga samarbeten och problemdriven forskning över institutions-, fakultets- och områdesgränser. Verksamheten planeras i ett första skede för en femårsperiod. Verksamheten ska erbjuda kvalificerat stöd och en miljö för tvärgående och tematisk forskning, kortare forskningsvistelser, konferenser och seminarier.

Vetenskapsområdet för humaniora och samhällsvetenskap vid Uppsala universitet har en bred verksamhet med kvalificerad utbildning och forskning vid 39 institutioner/enheter vid sex fakulteter. Inom området arbetar ca 2 000 lärare och forskare.

Arbetsuppgifter: Administration och service i organisering, genomförande och uppföljning av konferenser, seminarier och symposier. Detta innefattar arbete med kommunikation digitalt och i tryck, rese- och hotellbokningar, samt hantering av ersättningsärenden, reseräkningar och fakturor. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma. 

Kvalifikationskrav: Vi söker dig med en högskoleexamen inom ett ämne representerat på Vetenskapsområdet för humaniora och samhällsvetenskap inom Uppsala universitet, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt som arbetsgivaren bedömer vara likvärdiga. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt god datorvana är ett krav. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, organisations-, samarbets- och initiativförmåga samt ett serviceinriktat arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Önskvärt/meriterande i övrigt: Erfarenhet av administrativt arbete vid statlig myndighet och erfarenhet av arbete i administrativa system.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: 2019-04-01 eller efter överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av Claes-Fredrik Helgesson, föreståndare och vetenskaplig ledare för Circus (claes-fredrik.helgesson@circus.uu.se) tel. 018-471 3887

Välkommen med din ansökan senast den 11 mars 2019, UFV-PA 2019/566.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej