Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarebetare under sommarenKundtjänstmedarebetare under sommaren i Varberg

Kundtjänstmedarebetare under... Kundtjänstmedarebetare under... Vatten och Miljö i Väst AB jobbar för en hållbar framtid med rent...

Om tjänsten

Kundtjänstmedarebetare under sommaren Kundtjänstmedarebetare under sommaren

Vatten och Miljö i Väst AB jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision – var med och förverkliga den du också!

Tycker du om att ge service och se till att våra kunder känner sig väl bemötta? Då är du rätt person för vår Kundtjänst under sommarperioden.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare hos oss är du spindeln i nätet mellan kunden och de olika delarna av våra verksamheter. Du ingår i ett team på åtta personer. Med telefon och mail som främsta verktyg arbetar du med att informera kunder och fördela ärenden vidare till rätt avdelning. Du arbetar till stor del i vårt kundsystem där du tar emot beställningar, hanterar reklamationer och utför andra administrativa uppgifter. Som medarbetare i vår Kundtjänst är du en mycket viktig länk i organisationen som ger våra kunder den bästa servicen. 

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att hjälpa kunder och inser vikten av en nöjd kund. Vi skulle kalla dig för människokännare. Du har förmågan att bemöta alla typer av människor oavsett situation och du hanterar nya utmaningar med nyfikenhet och ett öppet sinne. När tillvaron är stressig behåller du lugnet och du bidrar till en god stämning på din arbetsplats. 

Kvalifikationer 

Du har slutförd gymnasieutbildning och vi tror att du tidigare har arbetat med någon form av serviceyrke. Du uttrycker dig mycket väl på svenska i både tal och skrift. Kan du dessutom engelska och/eller tyska är det meriterande. Din datorvana är mycket god och du har lätt för att lära dig nya system. Officepaketet har du tidigare arbetat i på daglig basis. B-körkort är ett krav. 

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-05-06

Tidsbegränsad till: 2019-08-30

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-06

Referensnummer: A852113

Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna .

Kontakt

Anna Kollberg - kundtjänstchef

0757-27 40 05

Facklig företrädare för Vision 

Yvonne Hååg

0757-27 40 00

Dela detta jobb

Publicerad den

17-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Varberg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej