Inaktiv platsannons

Driftig resemontör/supervisor med världen som arbetsfält i Ludvika

Om tjänsten

Du blir en del av Power Transformers Service i Ludvika. Vår avdelning för installation och service arbetar med marknadsföring och försäljning av ett brett utbud av eftermarknadstjänster. Dessa tjänster kan vara allt från mindre servicejobb till större uppgraderingar och reparationer. Avdelningen ansvarar dessutom för installation av våra nyproducerade transformatorer och reaktorer.

Uppgifter :

Är du en social person som trivs i en omväxlande miljö med högt tempo? I så fall kommer du passa bra hos oss på ABB Power Transformers Eftermarknadsavdelning. Vi är c:a 20 medarbetare som arbetar med service, underhåll och installation av transformatorer, lindningskopplare och reaktorer på en internationell marknad. Hos oss får du ett spännande och varierande jobb där du tillsammans med ditt team får göra våra kunders utrustning driftklar. Du får dessutom den viktiga rollen som supervisor för montagearbeten världen över. Det innebär att du kommer att representera företaget och samarbeta med lokala montagefirmor. Du kommer att ha tät kontakt med kunder och leverantörer. Rapportskrivning är också en viktig del av arbetet.

Krav:

Du har gärna en mekanik-eller elinriktad utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har även goda kunskaper i office-paketet samt behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Som person är du stresstålig och noggrann. Eftersom du ständigt möter nya människor i arbetet måste du ha en stark social förmåga. Du trivs med att arbeta i grupp, men har även lätt för att strukturera din tid och arbeta självständigt. Då den huvudsakliga verksamheten bedrivs ute hos kunder runt om i världen, måste du känna dig bekväm med att befinna dig på resande fot.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ludvika
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ludvika | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)