Inaktiv platsannons

Scandic Group & Meeting Manager, Solna, heltid i Stockholm

Om tjänsten

Vill du leda Scandic Group & Meeting?
Som ett led i vår ambition att erbjuda en bekymmersfri kundresa i världsklass, bildar Scandic nu en gemensam bokningsorganisation för Stockholmshotellen - Scandic Group & Meeting. Här ska vi inom en snar framtid kunna erbjuda kunderna bästa möjliga service och leverans i samband med konferens- och mötesbokning. Tillsammans med hotellen ska vi ge kunderna en totalupplevelse och kundresa i världsklass, från bokningstillfället till genomförd leverans.

Vi söker nu dig som vill leda uppbyggnaden och driften av den nya organisationen. Arbetsplatsen i nya fräscha lokaler i Solna Business Park kommer att rymma ungefär 80 chefer och medarbetare indelade i ett flertal team och en stab med support- och specialistfunktioner inom it, revenue och training.

Som Scandic Group & Meeting Manager har du totalansvaret för bokningsverksamheten i Stockholm. Du behöver ha ett stort fokus på att ständigt utveckla och utmana ledarskapet hos cheferna i organisationerna. Du och dina chefer arbetar tillsammans för att driva verksamheten mot uppsatta mål, leverera resultat, utveckla verksamheten, arbetssätt och processer utifrån Scandics riktlinjer. I rollen som chef attraherar, utvecklar och inspirerar du dina medarbetare att leverera service i världsklass både idag, imorgon och på längre sikt.

Scandic Group & Meetings ingår i Operations och i din roll rapporterar du till District Director för Stockholm Circle och har ett nära samarbete med District Director för Stockholm City. Förutom dessa arbetar du nära alla hotelldirektörer i Stockholmsområdet. I rollen ingår också att ha ett väl fungerande samarbete med Scandics säljorganisation för att positionera varumärket och dra lönsamma affärer till Scandic.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Heltidsjobb (förstajobb)