Inaktiv platsannons

Juniora Automationsingenjörer i Piteå

Om tjänsten

Juniora Automationsingenjörer Om jobbet

Är du redo för en ny utmaning? Hos oss får du möjligheten att lära dig arbetet att bli en nyckelperson i arbetet inom automation när den nu går in i en expansiv fas!

Vi är ett ständigt växande internationellt bolag som nu söker fler Juniora Automationsingenjörer till våra kontor i Piteå och Skellefteå. Eftersom vi växer, vill vi att våra kollegor ska växa med oss! Personlig utveckling är något vi värderar högt och i en junior roll får du möjlighet att prova på olika arbetsuppgifter för att hitta vad du tycker är roligast att arbeta med.

Vem är du?

Erfarenhetsmässigt stämmer du in på följande beskrivning;

  • Har en avklarad YH eller Högskoleingenjörsexamen inom automation eller liknande
  • Besitter grundläggande kunskaper inom mekanik, PLC, styrsystem och automatisering
  • Har kunskap av Siemens programmeringsverktyg så som TIA-portal eller liknande
  • Viss elkännedom samt kunna läsa elritningar
  • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Innehar B-körkort

Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss tror vi att du är flexibel och har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt. Vi söker dig som är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla samt förstärka vår position som ledande teknikkonsult – därför söker vi dig som tycker det är kul att bygga kontakter både internt och externt.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjligheten att utvecklas i rollen som konsult i samarbete med erfarna kollegor och bygga upp ett stort kontaktnät bland branschens mest spännande kunder. Vi försöker att alltid individanpassa rollen som konsult för att stämma med dina förutsättningar. Det betyder att dina möjligheter att vara med och utveckla din karriär är stora.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Piteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Piteå | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)