Inaktiv platsannons

Regionchef i Karlstad

Om tjänsten

Vi satsar och förstärker därför vår försäljningsavdelning med ytterligare en regionchef. Vill du vara med på resan?

Som regionchef arbetar du med våra butiker, där du framför allt är ett viktigt stöd för butikscheferna i din region. Ditt arbete kretsar främst kring två områden, att skapa en vinnande kultur i butikerna samt att säkerställa en lönsam butiksdrift. Det innebär att du arbetar såväl operativt som strategiskt med både ledarskapsfrågor och butiksfrågor.

Som regionchef hos oss ingår du i verksamhetens försäljningsledning och du rapporterar till vår försäljningschef

Du arbetar nära butikscheferna och med ditt engagerade sätt coachar du dina ledare på bästa sätt. Tillsammans med butikscheferna utarbetar du budget och sätter upp mål där du genomför regelbundna uppföljningar. Du arbetar också aktivt med att utveckla våra arbetssätt och rutiner för att på så vis säkra att vi tillgodoser såväl våra kunder samt stärka vår redan starka position på marknaden.

Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbete inom retail. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande.

Du är en trygg ledare med stort affärsfokus och stark laganda. Med stark drivkraft och engagemang driver du igenom dina projekt samtidigt som du förankrar Coop Värmlands budskap i det du gör. Som ledare är du coachande, närvarande och tydlig. Affärsmässighet och en stark vilja är andra begrepp som beskriver dig. Vidare kännetecknas du av struktur och förmåga att få saker och ting gjorda. Du motiveras av att se resultat och möjlighet att påverka.

Välkommen till ett utvecklande arbete i en verksamhet under stark frammarsch.

Vi erbjuder dig ett arbete med stor frihet men också ett starkt stöd i kollegor och ett varumärke med rätt positionering för framtiden.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck via telefon eller sms på 0705 94 72 77

Du kan även kontakta:

Åsa Göransson, Försäljningschef Coop Värmland 010-410 81 13 eller

Charlotte Lunås, HR chef Coop Värmland 010-410 81 20.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlstad | Detaljhandel | Deltidsjobb