Inaktiv platsannons

Provare elkraft - Vattenfall Services i Storuman

Om tjänsten

Vi växer och söker flera nya medarbetare inom elkraft. Vi erbjuder dig ett fritt, men ansvarsfullt arbete som provare inom elkraft. För rätt person finns här goda möjligheter till fortsatt personlig och teknisk utveckling. Är du intresserad av en ny utmaning? Följ med oss på vår resa mot att bli Sveriges säkraste och mest attraktiva arbetsplats.

Din roll som Provare elkraft

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat underhållsprovning av reläskydd samt idrifttagning och konfigurering av kontrollanläggningar. Utöver detta tillkommer felsökning, reläomställningar, arbete med fjärrkontroller och övrig stationsutrustning. Mindre konstruktionsanpassningar kan förekomma i samband med idrifttagningar.

Dina kvalifikationer som Provare elkraft

Du har eftergymnasial elkraftsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom elkraft. Kunskaper om elkraftanläggningar är ett krav, det är särskilt meriterande om du arbetat med anläggningar inom 130-400 kV. Kunskaper om reläskyddsfilosofi, konfigurering och erfarenhet av CAD-baserad miljö är meriterande.

Du har en bra datorvana, B-körkort och talar och skriver svenska. Här förekommer resor i tjänsten, så det är viktigt att du ser positivt på att det är en del av ditt arbete.

Placeringsort är flexibel i Norrland och kan exempelvis vara Storuman, Jokkmokk, Luleå, Östersund, Sollefteå, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå. Även andra placeringar kan vara möjliga.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Vi har ett arbetsklimat där vi hjälper varandra och arbetar alltid med högt säkerhetsfokus. Som anställd på Vattenfall Services får du tillgång till förmånlig tjänstepension, avtal och försäkringar samt ett flertal förmåner inom friskvård och hälsa. Läs mer om Vattenfall Services www.vattenfallservices.se

Så här ansöker du
Välkommen med din ansökan senast den 12 April 2019.
Ange önskad placeringsort eftersom vi söker medarbetare till flera orter.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Storuman
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Storuman | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)