Inaktiv platsannons

Elkonstruktör - Vattenfall Services i Luleå

Om tjänsten

Vi växer och söker flera nya medarbetare inom elkraft. Vi erbjuder dig ett fritt, men ansvarsfullt arbete som elkonstruktör. För rätt person finns här goda möjligheter till fortsatt personlig och teknisk utveckling. Är du intresserad av en ny utmaning? Följ med oss på vår resa mot att bli Sveriges säkraste och mest attraktiva arbetsplats.

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Brinner du för elkonstruktion? Vi erbjuder dig ett fritt men ansvarsfullt arbete som elkonstruktör när framtidens elnät ska konstrueras. För rätt person finns här goda möjligheter till fortsatt personlig och teknisk utveckling. Hos oss finns möjligheter att vara med ända från konstruktion till idrifttagning och slutbesiktning.

Din roll som elkonstruktör
Du kommer att arbeta med ombyggnations- och förnyelseprojekt av transformatorstationer där omfattning varierar från uppdrag till uppdrag. Som elkonstruktör jobbar du i såväl projekt som i nära samarbete med vårt kontrollanläggningsteam.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Anläggningskonstruktion i CAD-miljö
• Provning & idrifttagning av elanläggningar
• Kontroll av befintliga ritningar
• Renritning av ritningar

För att du ska få bästa förutsättningar i arbetet kommer du arbeta nära en mer senior kollega. Tjänsten passar dig som trivs i en miljö där du får arbeta med konstruktion samtidigt som du kan ha möjlighet att dra på sig blåkläderna och arbeta ute i fält vid behov. Resor kan förekomma i tjänsten.

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du har teknisk utbildning inom elkraftområdet och/eller goda kunskaper kring elkraftanläggningar. Alternativt har arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig. Du talar och skriver obehindrat på svenska, engelska är meriterande. Meriterande är även kunskaper i Elprocad/AutoCAD samt erfarenhet av arbete med kontrollanläggning. Körkort B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en person som trivs med att skapa och utveckla relationer med såväl kunder som med dina kollegor. Vidare ser vi att du tycker om att ta ansvar och är noggrann i ditt arbete. Som person är du lösningsfokuserad och löser problemen som uppstår medan du arbetar i målets riktning.

Placeringsort är flexibel i Norrland och kan exempelvis vara Luleå, Sollefteå, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Vi har ett arbetsklimat där vi hjälper varandra och arbetar alltid med högt säkerhetsfokus. Som anställd på Vattenfall Services får du tillgång till förmånlig tjänstepension, avtal och försäkringar samt ett flertal förmåner inom friskvård och hälsa. Läs mer om Vattenfall Services www.vattenfallservices.se

Så här ansöker du
Välkommen med din ansökan senast den 12 April 2019.
Ange önskad placeringsort eftersom vi söker medarbetare till flera orter.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)