Inaktiv platsannons

Systemutvecklare R&D-applikationer i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Saab Group ICT ansvarar för att leverera kostnadseffektiva och standardiserade IT-lösningar och stöd till Saab globalt. Inom vår relativt nya sektion Development Services stödjer vi alla Saab:s enheter med systemutveckling inom hela IT-området. Vår sektion består idag av ett antal utvecklingsteam med ett 30-tal systemutvecklare som arbetar i ett antal system med konfigurering och anpassning av både egenbyggda applikationer och kommersiella applikationer/program. Vi går i bräschen för att sätta det agila arbetssättet inom Saabs IT-verksamhet. Programmeringen spänner över allt från C#, Java, och Javascript, och majoriteten baseras på .NET-ramverk. Vi har också ett antal strategiska partners där dedikerade arbetspaket utförs.

Nu söker vi dig som vill arbeta med, och utvecklas vidare inom applikationsutveckling hos oss.

Din framtida utmaning

I din roll som systemutvecklare hos oss kommer du att utveckla de applikationer och systemlösningar som vi tar fram för Saabs utvecklings- och produktionsavdelningar. Du kommer att vara del av ett team som består av både andra utvecklare och testare. Vi har en testdriven utveckling och par-programmering förekommer som inslag i ditt arbete. Vår arbetsmetodik har influenser av Scrum, Agile och Kanban.

För att du ska få rätt nivå på dina utmaningar kommer rollen att anpassas efter just din kompetensnivå och erfarenhet inom applikationsutveckling.

Den du är idag

Vi söker dig som tycker om att samarbeta och kommunicera med andra. Du har också en god förmåga att analysera och lösa problem.

Du har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller motsvarande. Vi är intresserade både av dig som är nyexad med mål att utvecklas inom applikationsutveckling, och dig som har kortare eller längre erfarenhet av applikationsutveckling och vill fortsätta utvecklas inom detta.

Du behöver ha goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning av myndighet.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Experis. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Christian Johansson, 013-35 55 09, christian.johansson@se.experis.com, om du har frågor.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)