Inaktiv platsannons

IT tekniker infrastruktur inom Group ICT i Malmö

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Du kommer att tillhöra Group ICT, den del av Saab-koncernen som ansvarar för drift, installation, underhåll och förvaltning av företagets utvecklings och produktionsmiljöer samt dess ingående komponenter som servrar, storage, nät och klienter mm. Group ICT ansvarar även för driften av datorhallar med kringutrustning samt tillhandahåller systemutvecklingsstöd och programanpassning.

I verksamheten ingår teknikbevakning på områden som operativsystem, databaser, virtualisering, säkerhet och nätverk. Group ICT är även kravställare mot underleverantörer och övrig IT miljö inom koncernen. Verksamheten präglas av systematiskt datasäkerhetsarbete samt teknik- och omvärldsbevakning inom angränsande verksamhetsområden.

Din framtida utmaning

Du kommer att bli en del av Group ICT och vara delaktig i utveckling, drift, support samt förvaltning. Avdelningen ansvarar även för mer omfattande uppdrag som att vara med och designa samt bygga nästa generations utvecklingsmiljö för en global marknad. Arbetet sker ofta i projektform med stor fokus på IT-säkerhet.

Ett axplock av de områden som du kan jobba inom:
• Nätverk
• Lagring & backup
• Virtualisering
• Windows
• Projektledning 

Eftersom att vi rekryterar brett inom infrastrukturområdet kommer rollen att kunna anpassas utifrån just dig. Vi värdesätter din expertkunskap och ger dig gärna övergripande och fördjupat ansvar inom de områden där du har djup kunskap. Det vi kan garantera är ett flexibelt arbete med ansvar, med möjlighet att fördjupa dig inom valda områden.
Resor inom och utom Sverige förekommer.

Den du är idag

infrastruktursidan. En bakgrund inom något/några av följande områden ser vi som lämpliga:

• IT-tekniker
• Systemadministratör
• Virtualisering
• Windows

För att trivas och leverera i rollen behöver du vara målinriktad och drivande. Noggrann samt analytisk är också egenskaper som krävs för att vara framgångsrik i denna roll. Då du har många kontaktytor både internt och externt värderar vi din kommunikationsförmåga och servicekänsla. Vi tror att du har lätt för att växla mellan olika arbetsuppgifter och har förmågan att hålla flera arbetsuppgifter igång samtidigt.

Du har kunskap om ITIL samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i prövning gjord av myndighet.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | IT | Heltidsjobb (förstajobb)