Inaktiv platsannons

Konstruktör med inriktning emballage och transport i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

 

Din framtida utmaning

Som konstruktör hos oss kommer du att arbeta inom olika projekt, såsom Gripen och T-X, där du är med och konstruerar fixturer och emballage för olika typer av transportlösningar. Du kommer huvudsakligen att konstruera helhetslösningar för olika typer av transporter både för internt bruk samt för transport med lastbil, båt eller flygplan till externa partners.

Den du är idag

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet inom emballage- och transportteknik gällande både konstruktion samt regler och säkerhet. Du har erfarenhet av såväl nationella som internationella transporter. Det är meriterande om du har erfarenhet av Catia V5 eller liknande CAD system.

Vi söker dig som har en relevant högskole/universitetsutbildning alternativt kvalificerad yrkesutbildning som av arbetsgivare bedöms som likvärdig.

Som person är du noggrann, innovativ och strukturerad i arbetet. Du har en vilja att utvecklas, och självständigt söka den information som anses nödvändig för att genomföra en uppgift. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra, då det förekommer både interna och externa kontakter. Du behärskar engelska i både tal och skrift. 

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Välkommen in med din ansökan! 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)