Inaktiv platsannons

Servicetekniker- Malmö

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Service och kundbemötande är viktigt för oss och vi söker dig som är lyhörd för kundens behov och brinner för kundservice. Till vår avdelning Kundservice och Dryckesteknik inom försäljningsdivision Restaurang söker vi en servicetekniker med placeringsort Malmö. Antar du utmaningen blir du kundansvarig för service och underhåll av Spendrups öl- och läskanläggningar samt kylskåp på restauranger inom ditt kunddistrikt. 

Inom försäljningsdivision Restaurang på Spendrups är vi cirka 120 engagerade och drivna medarbetare, varav ett 40-tal servicetekniker, som är med och bygger upp framgångsrika kundrelationer och affärer. Som team kännetecknas vi av att vara affärsmässiga, kundfokuserade och gillar att ha roligt på jobbet!

Ditt uppdrag:

I din roll som servicetekniker arbetar du självständigt med den tekniska servicen i ditt kunddistrikt och säkerställer en god kvalité och den bästa dryckesupplevelsen för konsumenten. Du rapporterar till regionchefen för region Syd/Norr och ingår i ett team med servicetekniker placerade i bla Malmö, Kristianstad, Växjö, Norrköping och på de flesta stora orter i Norrland. Ditt engagemang sträcker sig från att planera och lösa tekniska serviceuppdrag hos våra restaurangkunder till att utveckla kundrelationer och stötta säljarens arbete i affärsrelationen.

Du utgår hemifrån och ditt huvudsakliga distrikt är Västra Skåne men resor till angränsande distrikt med övernattning förekommer. I tjänsten ingår också beredskapstjänst en vecka per månad. Huvudkontor och lager med verkstad ligger i Vårby i Stockholm. I tjänsten förfogar du över en servicebil med verktyg och reservdelar. Planering och rapportering av servicejobben görs i vårt nya systemstöd via en app i telefonen eller iPad.

Dina viktigaste ansvarsområden: 

  • Planera och utföra underhållsservice på
    dryckesanläggningar i ditt distrikt i enlighet med uppställda servicemål
  • Felsökning och reparation av dryckesanläggningar hos våra avtalskunder
  • Installation och ombyggnad av dryckesanläggningar på uppdrag av kundansvarig säljare
  • Bidra till ditt, dina kollegors och din regions resultat

Din bakgrund och egenskaper:

  • 3-årig gymnasieutbildning 
  • Körkort är ett krav
  • Du är självgående men gillar också att jobba i team där kundservice står i fokus
  • Du har social kompetens och gott omdöme i affärsmässiga relationer
  • Du samarbetar med andra för att nå gruppens mål och för att varje medarbetare ska utvecklas i sin roll
  • Erfarenhet från restaurangbranschen och av teknisk service är meriterande

Så här söker du jobbet: 
Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och personlighet på ett utförligt sätt. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser på Spendrups vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll. 

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet. 

Sista ansökningsdag: 26:e mars, men intervjuer sker löpande och kan därför tillsättas tidigare
Placeringsort: Malmö

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Logistik / Transport | Deltidsjobb