Inaktiv platsannons

Företagssäljare till Trygg-Hansa i Malmö

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Innesäljare Business to business (B2B) – Anställningsstart 23/4 2019 – Malmö


Bli en del av oss!

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande digitala försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning, där vi värdesätter och arbetar aktivt för allas lika värde, oavsett om du är man eller kvinna.

Just nu är vi i en expansiv fas och söker dig som är driven, resultatorienterad, som alltid har kundens bästa i fokus och trivs med att skratta och ha roligt på jobbet.
Tjänsten är placerad i ett team om ca. 15 medarbetare och du kommer att sitta på Trygg-Hansas kontorslokaler mitt emot centralen i Malmö.


Tjänsten

Som säljare gentemot företag hos oss arbetar du med att kontakta potentiella företagskunder via telefon för att erbjuda skräddarsydda försäkringar samt rådgivning utifrån Trygg-Hansas försäkringsportfölj.

Du ges möjlighet att arbeta med företagskunder som har en omsättning upp till 60 miljoner och en försäkringspremie upp till 250 000 kr. Detta är en fin möjlighet för dig som vill ta ett nästa steg i din säljkarriär och arbeta med komplexa försäkringsprodukter och affärsrelationer.

Vi tillhandahåller dig en gedigen produkt- och försäljningsutbildning under de första 4 veckorna av din anställning samt löpande utbildning och coaching, något du har stor nytta av i din karriär framåt.

Dina arbetstider är vardagar, måndag-fredag Kl. 8:30 - 15:00, vilket innebär en anställningsgrad på 69%.

Tjänsten präglas av ett högt tempo och dina goda insatser kommer att premieras. Vi erbjuder dig grundlön plus en attraktiv provisionsmodell, samt ett bra förmånspaket för dig som anställd.


Är du den vi söker?

Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i din karriär. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning med gott resultat och vill vidareutvecklas genom att arbeta gentemot företagskunder och göra större affärer. Utöver detta vill vi att du är;

  • gymnasieutbildad, gärna högskoleutbildad alternativt har en säljfokuserad vidareutbildning från IHM Business School eller motsvarande
  • en envis och orädd person som är resultatinriktad och trivs med att arbeta mot- och överträffa mål
  • ansvarstagande och lösningsorienterad
  • socialt lagd, självgående och lojal.


Välkommen med din ansökan redan idag då tillsättning sker löpande!

Trygg-Hansa samarbetar med Experis i denna rekrytering. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15/4-19. För ytterligare information om tjänsten kontakta Micaela Wessén på tel: 076-1259247 mail: micaela.wessen@se.experis.com eller ansvarig rekryterande chef Anna Lukaszewicz anna.lukaszewicz@trygghansa.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Fackliga kontaktpersoner: 

Forena: Frida Hermansdotter, 070 168 28 18

SACO: Lena Darin, 075 243 18 41
 

Trygg-Hansa har runt 1350 medarbetare på 15 orter i landet och vi ingår sedan 2007 i internationella RSA - en av världens sex ledande försäkringskoncerner. Läs mer om Trygg-Hansa på www.trygghansa.se. Följ oss på Facebook: och LinkedIn:

Jobbar du redan på Trygg-Hansa?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@trygghansa.se

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)