Inaktiv platsannons

Projektledare Järnvägsunderhåll i Luleå

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Projektledare Järnvägsunderhåll. Vi vill ha din ansökan senast den 25 mars.

Vill du arbeta som Projektledare Järnvägsunderhåll i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling. Genom en blandning av traditionella, nya och innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Nu behöver vi stärka upp med nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår anläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler komplexa och intressanta anläggningar att underhålla.

Arbetsuppgifter

Som projektledare leder du ett projektteam och ansvarar för att underhållsentreprenaden genomförs enligt avtalat kontrakt. Inom projektets ram beslutar du om åtgärder, handlingsalternativ och resursanvändning.

Som projektledare är du också ansvarig för att arbetet genomförs enligt gällande lagar, regler, förordningar och interna arbetsinstruktioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har universitets- eller högskoleexamen (minst 180 hp) med teknisk eller ekonomisk inriktning, alternativt har du annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har några års erfarenhet av projektledning
  • har erfarenhet av budget, prognoser och ekonomisk uppföljning
  • har god förhandlingsvana
  • har svenskt medborgarskap
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av projektledning inom väg och/eller järnväg
  • har erfarenhet från entreprenadbranschen

Vi söker dig som har ett affärsmässigt förhållningssätt och är självgående i ditt sätt att arbeta. Vidare har du god förmåga att kommunicera och samverka med enskilda individer och grupper.

Övrig information

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande

Intervjuer är preliminärt planerade till 4 april och 11 april i Luleå.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-03-25

Publicerad den

24-06-2019

Extra information

Ort
Luleå
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis