Inaktiv platsannons

Ingenjör mot Driftsättning till Forsmarks Kraftgrupp i Uppsala

Om tjänsten

Vill du vara med och säkerställa att pågående och framtida anläggningsändringar bidrar till fortsatt säker och stabil drift? Vill du vara en del av Forsmarks driftsättnings-/anläggningsprovningsgrupp? Då är det dig vi söker!
 
Gruppen för driftsättning och provning är en gemensam funktion för Forsmark 1-3. Gruppen arbetar till största delen med driftsättning och provning av anläggningsändringar. Arbetet bedrivs i projektform och med deltagare från olika enheter. Vi verkar också för att ge stöd till driftenheterna inom driftrelaterade frågor där vårt processkunnande kommer till nytta.
 
Ditt ansvar som system-/processingenjör
• Ta fram underlag för driftsättning och anläggningsprovning
• Leda och genomföra driftsättning och anläggningsprovning
• Vara kontakt mot driftorganisationen vid anläggningsändringar
• Granska tekniska underlag och specifikationer
• Vara stöd i projekt och inom den egna organisationen
• Vid behov medverka vid analys av driftstörningar och finnas som tekniskt stöd till driftorganisationen
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst en tekniskt inriktad gymnasieutbildning. Meriterande är relevant erfarenhet inom områden som drift, underhåll, driftsättning eller konstruktion. Du får gärna ha kompetens inom el.
För att lyckas i rollen ser du samarbete som en framgångsfaktor samtidigt som du kan arbeta självständigt och målinriktat. Som person är du strukturerad, noggrann och intresserad av teknik. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
 
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett arbete med utmaningar i en stimulerande och projektorienterad miljö där säkerhet, kvalitet och teknik står i centrum. Du får arbeta med professionella och kompetenta kollegor i en roll som ger dig en möjlighet att utvecklas och att knyta ett stort kontaktnät inom Forsmark.
 
Placeringsort:
Forsmark. Det går bussar till och från Forsmark varje vardag anpassade efter arbetstiderna, 07:15 och 15:45 till både Uppsala och Gävle
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)