Inaktiv platsannons

Full stack utvecklare till ny träningstjänst i Sweden

Häng med på resan! Nu skapar vi nästa generations träningstjänst och söker dig som brinner för träning och utveckling. Vi har jobbat med onlineträning i snart 10 år och nu är det dags att ta ett helt nytt grepp och omtag. Vi ska precis börja bygga nytt; ny sajt, nya appar, nya tjänster och produkter (kläder också) och letar nu efter en eller två riktigt vassa utvecklare.

Om tjänsten

Vi har grafik, innehåll och marknadsföring och nu behöver vi komplettera pusslet med utveckling.

Det är i huvudsak tre större saker som behöver byggas om/upp; backend för databasen med alla filmer, recept och skrivet material, frontend för sajten (fullt responsiv så klart) och nya appar.

Vi har befintliga webbar och appar men vill kunna skrota dem allt eftersom.

Du kommer att vara med om att bygga upp nåt från , vilket betyder att vi behöver hitta folk som kan och vill tänka själva, komma med förslag och sen driva igenom dem själva också.

Då vi är i uppstartsfas erbjuder vi intäktsbaserad ersättning och möjlighet till delägande, och lön så fort tjänsten kan bära det.

Du bör vara intresserad av träning och kost, samt ha erfarenhet av att ha jobbat fullstack förut, skicka gärna länkar till tidigare jobb.


Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier