Inaktiv platsannons

Personlig assistent på deltid - extrajobb i Norrköping

​Denna tjänst är perfekt som extra jobb eller som vikarie på timmar. Du skall som anställd bistå brukaren i dess vardag.

8 timmar per vecka
120.00SEK per timme

Arbetsbeskrivning:

Denna tjänst är perfekt som extra jobb eller som vikarie på timmar. Arbetstiden kommer vara förlagd både på både förmiddags- och eftermiddagspass, även kvällar kan förekomma. Schemat läggs i samråd med kunden, assistenter och schemaläggare, vi lägger stor värdering i flexibilitet mellan assistenter.

Kunden i fråga är en kvinna på cirka 50 år som bor med sin sambo i en lägenhet. Sen sin stroke behöver hon hjälp med allehanda sysslor, främst gäller det att möjliggöra en aktiv vardag. Kunden är mycket aktiv och har alltid något på schemat. Då hon kommer vara nyinflyttad i Norrköping lägger vi mycket vikt på att assistenterna arbetar för att hon även i sin nya hemstad hittar aktiviteter att fylla sin vardag med. Som assistent är du delaktig i att hitta, föreslå och genomföra nya aktiviteter. Således är det viktigt med fantasi och initiativförmåga!

Kunden lider av Afasi vilket ställer höga krav på lyhördhet och uppmärksamhet, hon gör sig förstådd med hjälp av gester och få ord.
Arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande och innebär assistans i och utanför hemmet vilket ställer höga krav på din flexibilitet.
Ena dagen kanske schemat är fullproppat, medan nästa är en lugn dag hemma. Det är assistenten som ansvarar för att även lugna dagar har någon liten aktivitet som sker till exempel i form av pyssel, spel eller hemträning då kunden har nedsatt initiativförmåga.

Du bör tycka om djur (och ej vara allergisk) då kunden ofta hälsar på i miljöer med djur och ibland även rider.
Det krävs att du som söker har god fysik, dels kan det bli en del lyft med framför allt blir det ofta många och långa promenader där du ska skjutsa rullstolen. Du ska även känna dig trygg i vatten då kunden regelbundet går på bassängträning.


Meriterande är kunskaper om strokerehabilitering, afasi och alternativ kommunikation samt erfarenhet av omvårdnadsarbete. Dock så väger din personliga lämplighet tyngst.

Är du den bästa kandidaten? Klicka på 'Ansök nu' så kommer vi att kontakta dig snarast!

Vad vi erbjuder:

  • Friskvård
  • Utbildning
  • Konkurrensmässig lön

Vad vi ber om:

  • Ingen utbildning krävs
  • Kunskap om afasi är meriterande
  • Punktlig

Ansök

Är du den bästa kandidaten? Klicka på 'Ansök nu' så kommer vi att kontakta dig snarast!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Antal timmar per vecka
8
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Löneindikation
120.00SEK per timme
Ansvarig för
Brukare
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Ja
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Ja
Språk
Svenska

Norrköping | Omvårdnad | Deltidsjobb