Inaktiv platsannons

Orderkonstruktörer i Västerås

Om tjänsten

Utmana dig själv och utmana oss! Bli en del av ett globalt företag där vårt team jobbar med motorer och generatorer 3-100MW och erbjuder spännande utmaningar för en teknikintresserad person. Vi söker nu två orderkonstruktörer för att stärka upp vårt team med 14 medarbetare i Västerås. Kan du vara en av de vi söker? Motors and Generators är en enhet inom ABB:s division Robotics and Motion. Vi utvecklar, tillverkar och säljer växelströmsmotorer och generatorer (från 1MW och över) inom ett brett affärsområde runt om i världen. Merparten av vår produktion går för export. Vi är världsledande och fortsätter att expandera både inom nya och befintliga områden.

Uppgifter :

Du kommer att vara en del av ett engagerat och skickligt team där du som mekanisk orderkonstruktör ansvarar för kundorder, konstruktion och dokumentation. Varje leverans är unik och därför bildas en projektgrupp där konstruktörer ansvarar för att uppfylla specificerade kundkrav. Det här är en varierad och spännande roll där du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor. Arbetet kräver bred allmänteknisk kunskap. En viktig egenskap är strukturerat arbete mot uppsatta tidsmål.

Krav:

För att lyckas i rollen har du högre teknisk utbildning, med inriktning mot maskinkonstruktion eller liknande. Tidigare konstruktionserfarenhet är inte nödvändigt, det som är viktig är dina datorkunskaper och att du har lätt att ta till dig olika programverktyg.

Du är en noggrann och strukturerad person som kan samarbeta bra med andra. Du uppskattar kundkontakt och kommunikation med underleverantörer, projektledare och verkstadspersonal. Dessutom är du en produktiv problemlösare, med förmågan att utveckla och dela ett kollektivt uppdrag. Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)