Inaktiv platsannons

Senior Orderkonstruktör i Västerås

Om tjänsten

Utmana dig själv och utmana oss! Bli en del av ett globalt företag där vårt team jobbar med motorer och generatorer 3-100MW och erbjuder spännande utmaningar för en teknikintresserad person. Vi söker nu en erfaren orderkonstruktör för att stärka vårt team med 14 medarbetare i Västerås. Kan du vara den vi söker? Motors and Generators är en enhet inom ABB:s division Robotics and Motion. Vi utvecklar, tillverkar och säljer växelströmsmotorer och generatorer (från 1MW och över) inom ett brett affärsområde runt om i världen. Merparten av vår produktion går för export. Vi är världsledande och fortsätter att expandera både inom nya och befintliga områden.

Uppgifter :

Du kommer att vara en del av ett engagerat och skickligt team där du som mekanisk orderkonstruktör ansvarar för kundorder, konstruktion och dokumentation. Varje leverans är unik och därför bildas en projektgrupp där konstruktörer ansvarar för att uppfylla specificerade kundkrav. Det här är en varierad och spännande roll där du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor. Arbetet kräver bred allmänteknisk kunskap. En viktig egenskap är strukturerat arbete mot uppsatta tidsmål.

Krav:

För att lyckas i rollen har du en högre teknisk utbildning, med inriktning mot maskinkonstruktion samt minst 5 års arbetslivserfarenhet. Tidigare konstruktionserfarenhet av roterande maskiner är meriterande.
Du har lätt att ta till dig olika programverktyg där erfarenhet av NX och Team Center är ett plus.

Som person är du noggrann och strukturerad och van att samarbeta med andra, såväl internt som externt. Du uppskattar kundkontakt och har lätt för att kommunicera med projektledare, verkstadsmedarbetare och underleverantörer.
Du är en produktiv problemlösare med god förmåga att prioritera och själv strukturera upp din tid. Du är flexibel och stresstålig och van att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt. Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)