Inaktiv platsannons

Kvalitetsingenjör / Leverantörskvalitet i Kungsbacka

Om tjänsten

Vi söker nu en kvalitetsingenjör till Jokab Safety i Kungsbacka. Välkommen till oss för att tillsammans bidra till en säkrare värld! Jokab Safety är en del av affärsenheten Control Products inom divisionen Electrification Products som utvecklar, levererar och supportar hela världen med intelligenta maskinsäkerhetslösningar. Jokab Safety erbjuder ett brett program av maskinsäkerhetsprodukter av högsta kvalitet som gör det enkelt att bygga standard- eller kundunika skyddsfunktioner i olika automationsmiljöer.

Uppgifter :

I din roll som kvalitetsingenjör är du den tekniska länken till ABB:s leverantörer och din huvuduppgift är att proaktivt säkerställa att våra leverantörer möter krav på kvalitet, kapacitet och effektivitet. Internt samarbetar du med konstruktörer för att skapa produkter som är enkla att tillverka samt med inköpare för att välja rätt leverantör. Externt arbetar du tätt tillsammans med leverantörerna för att följa upp deras kvalitetssäkringsaktiviteter i samband med nya artiklar där din roll blir att revidera produktionsprocesser och att ge godkännande innan leveranser påbörjas. Du kommer också att följa upp leverantörernas kvalitetsutfall i löpande leveranser och säkerställa att korrigerande åtgärder vidtas vid behov.

Förutom att leda kvalitetssäkringen av leverantörer kommer du också att tillsammans med övriga organisationen att förbättra interna processer och att leda diverse mindre projekt.

Placeringsort för tjänsten är Kungsbacka, resor till leverantörer ingår.

Krav:

Vi söker dig med ingenjörsexamen från högskola eller universitet alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Lean, Six sigma samt metoder som 8D, FMEA och värdeflödeskartläggning är en del av din verktygslåda. Du behöver ha erfarenhet av och god förståelse för olika tillverkningsprocesser samt känna dig trygg i processtyrning, revisioner och att driva förändring. Erfarenhet av konstruktion, provning och/eller produktion av elektronik är meriterande.

Då ABB är ett globalt och multikulturellt företag, behöver du tala och skriva obehindrat både på svenska och engelska.

Som person är du strukturerad, noggrann, analytisk och har mycket goda kommunikativa färdigheter. Du brinner för kvalitet och strävar ständigt efter förbättringar. Lika viktigt är att du har stort tålamod och drivs av att coacha och hjälpa andra.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsbacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kungsbacka | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)