Inaktiv platsannons

IT- ingenjör till ABB i Umeå

Vi på ABB växer och söker nu efter nya medarbetare inom IT, med placering i Umeå eller Skellefteå. Vi erbjuder dig en mycket utvecklande tjänst där du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken.... : Din...

Om tjänsten

Vi på ABB växer och söker nu efter nya medarbetare inom IT, med placering i Umeå eller Skellefteå. Vi erbjuder dig en mycket utvecklande tjänst där du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken.

Uppgifter :

Din roll som IT-ingenjör innebär ett omväxlande arbete där du får jobba självständigt och i team i både små och stora projekt. I dina uppgifter ingår att utföra design, utveckling och installation av databasorienterade system för kommunikation gentemot ABB’s industriella styrsystem 800xA, överordnade informationssystem, samt andra samverkande system och utrustningar. Presentation och visualisering genom analys och rapportdesign ingår även i dina uppgifter.

Krav:

Vi söker en driven, strukturerad och självgående person med god initiativförmåga. Oavsett bakgrund behöver du ha en stark vilja att lära dig nya saker och växa tillsammans med dina kollegor. Kunskaper och erfarenhet kring molntjänster är meriterade. Som person är du ordningsam och nyfiken samt har lätt för att knyta kontakt med kunder. Då du kommer arbeta i ett globalt företag behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Vi är intresserad av dig som idag arbetar med :
• Oracle databaser, SQL och PL/SQL
• Visual Studio C# och/eller VB.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)