Inaktiv platsannons

Konsultchef till Atea Services i Malmö

Är du en lagspelare som vill bli en... av landslaget? Just nu söker vi på Atea Malmö dig som vill... som Konsultchef  med fokus på IT... tjänst. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som...

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Malmö dig som vill jobba som Konsultchef  med fokus på IT som tjänst. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia, IT Arkitekt på Atea 
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Konsultchef Services är:  
  • Utveckla och motivera personalen 
  • Agera affärsägare och kontaktperson för vår regionala operations gentemot verksamheten  
  • Via din organisation säkerställa kvalitet i våra driftavtal 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser: 
Du har universitetsutbildning eller motsvarande och god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift  
För att lyckas i rollen behöver du kunna skapa dig en god och bred förståelse för Ateas utbud inom Informationsteknologi. Det är meriterande om du vid något tillfälle själv arbetat inom IT-funktioner. Du har bred kunskap och erfarenhet av att rekrytera personal inom IT eller annan tekniskt kunnig personal. Du som person har goda ledaregenskaper, är social och affärsmässig med teknisk förståelse.
  • En förmåga att organisera sin vardag och prioritera bland många angelägna uppgifter är särskilt viktigt i rollen som konsultchef. Ditt arbetssätt präglas av högt engagemang och du har förmågan att entusiasmera och engagera din omgivning.   
  • Du trivs med att arbeta tillsammans med dina medarbetare och kunder samt har förmågan att se helheten.  
  • Du är även van vid att arbeta utifrån uppsatta budgetmål och har ett resultatinriktat synsätt med fokus på medarbetare och affärer.  
  • Du känner att Ateas värderingar är en utmärkt plattform för att driva din egen och dina medarbetares utveckling på bästa sätt.    
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | IT | Heltidsjobb (förstajobb)